Medior + senior landschapsarchitect

wUrck architectuur stedenbouw landschap zoekt een:

wUrck wil zijn diverse team van architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten en -ontwerpers structureel versterken met een medior en een senior landschapsarchitect.

De medior: Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en beschikt aantoonbaar over excellente ontwerpkwaliteiten, bent een inspirerend projectteamlid voor je collega’s, beschikt over flair als vertegenwoordiger van het bureau bij opdrachtgevers en voelt je thuis in de veelal multidisciplinaire projecten van wUrck en de diversiteit van ons portfolio.
We bieden de kans door te groeien binnen het bureau; in je specialisme én in een multidisciplinaire ontwerpomgeving. Je hebt zelf al aantoonbaar projecten geleid en hebt de ambitie die ervaring verder uit te breiden. Misschien wil je meer weten over de inhoud van je eventuele rol. Schroom niet om contact met ons op te nemen, afhankelijk van je interesses kunnen we samen vormgeven aan jouw eventuele functie naar capaciteit en/of interesse.
De positie voor de medior landschapsarchitect willen we snel bemensen. Stuur je cv, motivatiebrief en portfolio (geen links) vóór 15 juli naar info@wurck.nl met als onderwerp: vacature medior landschapsarchitect.

De senior: Voor jou geldt feitelijk hetzelfde, maar je hebt ondertussen al een stevige positie in het vak ingenomen en op basis van minimaal 10 jaar werkervaring. Bovendien heb je de ambitie om in de nabije toekomst te helpen met management van het bureau, zowel vanuit de passie voor het vak als vanuit je ondernemingszin.

Voor de positie van senior landschapsarchitect nemen we meer tijd. Je mág direct reageren: via info@wurck.nl met als onderwerp: vacature senior landschapsarchitect. Maar wellicht heb je het momenteel in je huidige werkomgeving erg naar je zin – ben je (nog) niet met een andere baan bezig – maar toch nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij wUrck op termijn. Ook dan willen we graag met je kennismaken. Geef je interesse aan ons door; als die wederzijds is nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard betrachten we daarbij de benodigde discretie. Als je eerst telefonisch contact wilt, vraag dan naar Paul Kersten of Gijs Wolfs

Meer informatie / More information