BIM Modelleur

Movares zoekt een:

Het aantal opdrachten waarvoor het 3D-ontwerppakket Revit ingezet wordt, neemt de laatste jaren aanzienlijk toe. Om ten volle de voordelen van 3D ontwerp te kunnen benutten bij de projecten, wil Movares het team uitbreiden met een 3D Ontwerper / BIM Modelleur.

Als Ontwerper/ Modelleur ontwerp je en bewaak je de kwaliteit bij het in Revit vervaardigen van ontwerp- en bouwtekeningen. Jij bent de spil in het projectteam en ontwerpt mee en verwerkt alle projectinformatie in het BIM/Revit model gedurende alle fases van het project. Tijdens de projecten woon je besprekingen bij en zorg je voor een klantgericht ontwerp vertaald in een interdisciplinair informatiemodel. Jij werkt samen met alle leden uit het projectteam zoals een BIM regisseur, projectleider, adviseur en constructeur. Ervaring met het bouwen van Revitfamilies en -templates evenals het werken met Dynamo is een pré. Ook het proactief meedenken over nieuwe tekenmethoden en procedures samen met het beheren van standaarden en bibliotheken is meer dan welkom. Als je met lef en creativiteit zaken aanpakt wordt dat erg gewaardeerd.

Wij werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers aan stations, overheidsgebouwen, kantoorpanden, emplacementen etc. Het doel van onze afdeling is samen met de klant te werken aan excellente producten en diensten voor een duurzame leefomgeving. We gaan voor: Samen Verwachtingen Overtreffen. We zijn ambitieus en werken samen met plezier. Binnen Movares zijn veel doorgroeimogelijkheden. We vertellen je hier graag meer over!

Je profiel:
Los van de voor de hand liggende competenties die wij terug willen zien bij een 3D ontwerper, verwachten wij van jou dat jij:

  • Een technische opleiding succesvol hebt afgerond (HBO/WO);
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare relevante werkervaring hebt;
  • Ervaring hebt als het gaat om werken met programma’s als Revit, Dynamo, Grasshopper, Civil 3D of andere relevante 3D programma’s;
  • Een sterke ontwikkelbehoefte voelt als het gaat om BIM en 3D adviseren. Je krijgt energie van (het realiseren van) veranderingen;
  • Een hoge mate van verantwoordelijkheid voelt, wat zich uit in betrokkenheid en het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en adviezen conform planning.
  • Een goed ontwikkelde taalvaardigheid (Nederlands) hebt zodat je onze klanten goed kan adviseren.
  • Samenwerken zit in je DNA hebt zitten.

Ons aanbod:
Wij bieden jou de gelegenheid te werken in een enthousiast integraal ontwerpteam in de groep Constructief Ontwerpen & Bouwkunde. Uitdagende en uiteenlopende projecten zorgen ervoor dat jij je vakmanschap op verschillende manieren kunt inzetten en kunt blijven werken aan je ontwikkeling. Wij zijn een team dat volop in de groei zit, waarbij wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en hier ook de ruimte voor krijgen. Wij bieden dan ook de mogelijkheid tot opleidingen voor programma’s als BIM om jou als senior 3D ontwerper verder te helpen tot een ware specialist. Daarnaast geven wij jou de ruimte om jouw kennis over te dragen aan ons, wij willen tenslotte ook graag van jou leren.

Tot slot bieden wij:

  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden (waaronder een winstuitkering, eindejaarsuitkering, een goede pensioenregeling en 36,5 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband);
  • Goede bereikbaarheid, op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal station;
  • De flexibiliteit om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Meer informatie / More information