Ambitieuze en Talentvolle Architect

Marc Koehler Architects zoekt een:

Marc Koehler Architects is een groep bevlogen, jonge ontwerpers onder leiding van Marc Koehler, gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van innovatieve opgaven, zoals nieuwe woonvormen, veranderende onderwijsmodellen, complexe ruimtelijke vraagstukken, vaak met maatschappelijk betrokken, ambitieuze opdrachtgevers.

MKA zoekt een ambitieus ontwerptalent. Ben jij een conceptueel en grafisch sterke architect met 3 tot 5 jaar ervaring bij gerenommeerde bureaus? Wil je werken aan uitdagende mixed-use en woningbouwprojecten in een jong en bevlogen team? Kun je zelfstandig werken aan een project van schetsontwerp tot en met uitvoering en ben je in staat je teamgenoten aan te sturen en te enthousiasmeren? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Marc Koehler Architects is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van innovatieve opgaven, zoals nieuwe woonvormen, veranderende onderwijsmodellen, complexe ruimtelijke vraagstukken, vaak met maatschappelijk betrokken, ambitieuze opdrachtgevers. Begin 2019 zijn we verhuisd naar een inspirerende werkplek in Amsterdam Noord.

We zoeken iemand die vloeiend Nederlands spreekt en schrijft, bekend is met de Nederlandse bouwpraktijk en regelgeving en minimaal 2 jaar professioneel met Archicad heeft gewerkt. Heb je ervaring met woningen in hoogbouw, dan kun je meteen instappen in een spannend nieuw project.

Interesse?­
Stuur je motivatie, CV + portfolio naar jobs@marckoehler.com. Vragen? Neem contact op met Corinne Schrauwen, 020 – 575 55 08

Meer informatie / More information