Technisch Tekenaar / Ontwerper

DELVA Landscape Architecture | Urbanism zoekt een:

DELVA Landscape Architecture | Urbanism zoekt een getalenteerde Technisch Tekenaar / Ontwerper voor 40 uur per week.

DELVA Landscape Architecture | Urbanism is een jong en groeiend bureau gespecialiseerd in landschapsarchitectuur, stedenbouw en onderzoek in binnen- en buitenland. Door onze groeiende portfolio is DELVA Landscape Architecture | Urbanism op zoek naar een Technisch Ontwerper / Tekenaar ter versterking van ons team in Amsterdam.

Wie zoeken wij? Een ervaren en enthousiaste technisch ontwerper met HBO-niveau met twee tot vijf jaar relevante werkervaring en bij voorkeur afgestudeerd aan Larenstein met de richting techniek of tuinarchitectuur. Een tekenaar met creatieve grafische vaardigheden die de verbinding kan maken tussen ontwerp en uitvoering waarbij er nauw wordt samengewerkt met de ontwerpers en opdrachtgevers. Je bent een ontwerper met uitstekende vaardigheden op het gebied van Autocad en Adobe. Kennis van stedelijke en landschappelijke beplantingen is een pre. Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar kan ook goed zelfstandig een opdracht uitvoeren. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

DELVA Landscape Architects is opgericht in 2008 en bestaat inmiddels uit 20 medewerkers op het gebied van landschap en stedenbouw. We hebben gevarieerde en uitdagende opgaven in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast hebben we een breed netwerk van diverse specialisten waar we onze krachten mee bundelen in uiteenlopende projecten. Ons team op de Hoogte Kadijk bestaat uit enthousiaste en betrokken collega’s op een mooie werkplek in hartje Amsterdam.

Wat kunnen wij je bieden? De kans om jezelf verder te ontwikkelen en betrokken te zijn bij de ontwikkeling en realisatie van mooie projecten. Werken aan gevarieerde en uitdagende opgaven samen met gedreven collega’s op een inspirerende werkplek in Amsterdam met een fijne werksfeer.

Geïnteresseerd? Stuur je cv met portfolio naar jobs@delva.la. Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je vanaf 12 Augustus contact opnemen met Sander van den Bosch via 020-2209078

Meer informatie / More information