Creatieve copywriter

Inbo zoekt een:

Ben je goed in het schrijven van heerlijk leesbare teksten? En gaat je hart sneller kloppen van architectuur? Dan kun jij ons misschien wel helpen onze mooie projecten meer in the picture brengen.

Wie zijn wij?
Inbo is één van de grootste architecten- en ingenieursbureaus in Nederland. Met ruim 200 collega’s werken we aan de circulaire stad, aan energieneutrale wijken en aan gezonde gebouwen. Wij pakken met ons werk maatschappelijke problemen aan en ondersteunen initiatieven uit de samenleving. Dat doen wij in een open gesprek en met een hands-on aanpak.

We vinden het ontwikkelen van talent belangrijk en daar geven we veel ruimte aan. Dat doen we via onze InboAcademie en door van elkaar te leren (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Samenwerken en teamgevoel zijn groot onderdeel van ons succes. Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen. Met deze aanpak werken we al 57 jaar aan grote projecten van een breed palet van opdrachtgevers.

Wie ben jij?
Je bent een verhalenverteller en je lezers verslinden je teksten. Je hebt enig gevoel voor architectenjargon en je kunt precies aanvoelen wanneer je die inzet of juist vertaalt naar gewoon Nederlands. Je schrijfstijl is enthousiasmerend, activerend en overtuigend.

Wat ga je doen?
Binnen het communicatieteam ben jij de tekst-expert. Je schrijft en redigeert projectteksten, persberichten, visieteksten, blogpost en teksten voor brochures, boekjes etc.
Je werkt nauw samen met de content creative.
Wat breng je in?

  • Je bent conceptueel en tekstueel sterk
  • Je bent nieuwsgierig, slim, creatief en een zelfstarter

Wat bieden wij?
Een fijne werkplek in een inspirerende omgeving met leuke, creatieve collega’s.
De mogelijkheid om je talent te ontwikkelen.
Aantal uur in overleg, 3 tot 5 dagen per week op onze locatie in Amsterdam.

Herken jij je in dit profiel en heb je interesse in deze baan? Stuur dan een mail met je cv, motivatiebrief en voorbeelden van je teksten naar hr@inbo.com voor 23 augustus 2019. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 2 september.

Wil je meer weten?
Vanaf 12 augustus kun je contact opnemen met Pien Niehe, 0618689603.

Meer informatie / More information