Content creative

Inbo zoekt een:

Ben je goed in het bedenken van relevante en aanstekelijke content? En gaat je hart sneller kloppen van architectuur? Dan zijn we op zoek naar jou! We willen ons mooie bureau graag meer in the picture brengen.

Wie zijn wij?
Inbo is één van de grootste architecten- en ingenieursbureaus in Nederland. Met ruim 200 collega’s werken we aan de circulaire stad, aan energieneutrale wijken en aan gezonde gebouwen. Wij pakken met ons werk maatschappelijke problemen aan en ondersteunen initiatieven uit de samenleving. Dat doen wij in een open gesprek en met een hands-on aanpak.

We vinden het ontwikkelen van talent belangrijk en daar geven we veel ruimte aan. Dat doen we via onze InboAcademie en door van elkaar te leren (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Samenwerken en teamgevoel zijn groot onderdeel van ons succes. Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen. Met deze aanpak werken we al 57 jaar aan grote projecten van een breed palet van opdrachtgevers.

Wie ben jij?
Je bent een creatieve alleskunner, die snapt hoe social media werken.

Je grijpt elke kans en middel aan om impactvolle content te maken en je neemt het hele proces van idee tot realisatie voor je rekening. Je draait je hand niet om voor het maken van een videoreeks en zet met dezelfde zwier een inhoudelijke blogpost of fruitige Instagram story neer.

Wat ga je doen?
Binnen het communicatieteam houd je je bezig met alle vormen van online communicatie en weet je een juiste mix te maken van verschillende online kanalen: website en social media, met name LinkedIn en Instagram.

Je bedenkt en realiseert content. Je neemt initiatieven en doet voorstellen tot het (laten) maken van campagnes, filmpjes en beelden, in samenspraak met je directe collega’s van de communicatieafdeling.

Wat breng je in?

  • Je bent conceptueel, tekstueel en visueel sterk
  • Je hebt ervaring met het maken van content
  • Je bent nieuwsgierig, slim, creatief en een zelfstarter

Wat bieden wij?
Een fijne werkplek in een inspirerende omgeving met leuke, creatieve collega’s. De mogelijkheid om je talent te ontwikkelen.
Aantal uur in overleg, 3 tot 5 dagen per week op onze locatie in Amsterdam.

Herken jij je in dit profiel en heb je interesse in deze baan? Stuur dan een mail met je cv, motivatiebrief en voorbeelden van je werk naar hr@inbo.com voor 23 augustus 2019. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 2 september.

Wil je meer weten? Vanaf 12 augustus kun je contact opnemen met Pien Niehe, 0618689603.

Meer informatie / More information