Landschapsarchitect / landschapsontwerper

Elings Landschap B.V. zoekt een:

Ben je creatief, heb je ambitie en wil je samen met ons werken aan complexe en integrale ruimtelijke oplossingen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.

Wie zijn wij?
ELINGS is een ontwerp- en adviesbureau, gericht op landschapsarchitectuur, stedenbouw en ruimtelijke ordening. Al 50 jaar werken we met een klein enthousiast team aan het vormgeven van landschappen met als doel om onze leefomgeving mooi, leefbaar en leesbaar te maken.

De landschappen waaraan ELINGS werkt variëren van hoog dynamische stedelijke leefomgevingen tot rustige buiten- en natuurgebieden. Iedere opgave kent karakteristieke landschappelijke kenmerken, ruimtelijke knelpunten en uitdagingen die onze creativiteit prikkelen waardoor we tot innovatieve oplossingen komen. Ruimtelijke opgaves doorlopen bij ELINGS een onderzoekend ontwerpproces waarin de betrokkenheid van opdrachtgever en belanghebbenden, én de kenmerken van de plek centraal staan. De opdrachtgevers in ons werkveld zijn divers, we werken voor private en publieke partijen. In dit gevarieerde werkveld schakelt ELINGS continue tussen inhoud, proces en planologische procedures. Dit resulteert in een duurzame inrichting van onze leefomgeving.
We werken vanuit een prachtig landelijk gelegen kantoor op landgoed Zwanenburg in Heeswijk-Dinther.

Werkzaamheden
Je maakt ontwerpen, stelt rapportages op en geeft adviezen bij landschappelijke vraagstukken in multidisciplinaire projecten. Vanuit je kennis adviseer je in de buitenruimteprojecten en ben je verantwoordelijk voor de landschappelijke inbreng en draag je mede verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke voortgang.
Je werkt met je collega’s aan de visualisatie, detaillering, kostenraming en aan het technische ontwerp op verschillende schaalniveaus.
Je werkt integraal, wat betekent dat je overlegt met andere disciplines zoals ecologie, civiele techniek, planologie, verkeer en watermanagement.

Wat vragen wij?
Een afgeronde ontwerpopleiding op minimaal HBO niveau, bijv. landschapsarchitectuur/ stedenbouw, ruimtelijk ontwerp/stedelijke vormgeving.

Minimaal 2 jaar werkervaring in ons vakgebied.

Een creatief, ondernemend, enthousiast en leergierig persoon die bereid is om samen te werken en beschikt over:

  • vaardigheden in AutoCAD en Adobe Indesign/Illustrator/ Photoshop;
  • goede grafische kwaliteiten en een beeldend uitdrukkingsvermogen (zowel digitaal als schetsmatig);
  • goede communicatieve vaardigheden in Nederlands (schriftelijk en mondeling);
  • een proactieve en open werkhouding.

Wij bieden jou:

  • Een informele werkomgeving in een klein, betrokken en ervaren ontwerpteam dat van visie tot realisatie werkt aan zeer gevarieerde ruimtelijke plannen en waar je alle ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en te leren van elkaar;
  • Ruimte om mee te denken over de ontwikkeling van de organisatie;
  • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw opleiding en werkervaring.

Info
Heb je belangstelling voor deze functie, stuur je sollicitatie met motivatie, CV en portfolio (max. 10mB) voor 10 september naar simone@elings.nl. Vermeld hierbij duidelijk het vacaturenummer 1901. Eventuele vragen kun je richten aan simone@elings.nl t.a.v. ir. Stan Elings of bel 0413 320777.
www.elings.eu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Meer informatie / More information