Bouwtechnoloog / -architect

Synopel zoekt een:

Synopel Architecture is op zoek naar een ambitieuze bouwtechnoloog (of architect) die in staat is om een gesprek te voeren over kwaliteit, de toekomst, diverse belangen met verschillende bewoners. Daarnaast ben je intrinsiek gemotiveerd om het verschil te maken vanuit jouw professie in het brede landschap van de maatschappelijke transities waarin we ons bevinden, met als belangrijkste focus de energietransitie in de gebouwde omgeving.

De vaardigheden die we zoeken zijn die van een bouwtechnoloog (-architect) met affiniteit voor ontwerpen vanuit de bouwtechnische mogelijkheden en daarbij in staat innovatief te werk te gaan. Je hebt ervaring met technische uitwerking in verschillende ontwerpfases en bij voorkeur ook met dynamische simulatie van energieconcepten. Werkervaring minimaal 4 jaar en ervaring met uitvoering is een pré. Vaardigheid met de programma’s Autocad, Office (Excel), Rhino, Designbuilder (of Transys) en Adobe CS zijn vereist.

Wat we bieden: een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract, een leuke werkplek, fijne collega’s, waardering voor eigen initiatief en kans om mee te groeien met het bedrijf.

Ben je geïnteresseerd en denk je dat bovenstaande omschrijving bij je past? Dan ontvangen we graag je cv, een portfolio met maximaal drie relevante projecten, inclusief bouwtechnische uitwerking en een mail waarin je kort maar krachtig woorden geeft aan je motivatie.

Vanaf 19 augustus beginnen we met het uitnodigen van kandidaten.

Mocht je iemand kennen voor wie deze vacature mogelijk interessant is, ook als deze persoon niet actief op zoek is, dan zouden we het op prijs stellen als je diegene hierop wilt wijzen!

Meer informatie / More information