Startende ontwerper

Benthem Crouwel Architects zoekt een:

Benthem Crouwel Architects is op zoek naar een gedreven, talentvolle, creatieve ontwerper, startend of met 1 tot 2 jaar werkervaring, voor onze vestiging Benthem Crouwel NACO (BCN) in Den Haag.

Benthem Crouwel staat bekend om aansprekende, complexe en innovatieve projecten en prijsvragen op het gebied van architectuur, stedenbouw en infrastructuur in binnen- en buitenland. De samenwerking met NACO dateert van 1988 en heeft vooral betrekking op infrastructurele en luchthaven projecten, zoals Amsterdam Airport Schiphol.
Voor meer informatie over al onze projecten bezoek onze website www.benthemcrouwel.com

Als ontwerper bij BCN werk je samen met partners, architecten en bouwkundigen in projectteams. Zij begeleiden alle fases van het bouwproces. De communicatielijnen zijn kort, de werkwijze is informeel, de sfeer dynamisch en positief en er is ruimte voor eigen initiatief.
Alle projecten worden gerealiseerd in BIM; ervaring met en enthousiasme voor BIM zijn daarom gewenst. Andere belangrijke software: Microsoft Office, Adobe CS, SketchUp, AutoCAD.

Communicatie vindt plaats in het Nederlands en Engels; deze talen beheers je uitstekend.

Benthem Crouwel hanteert de CAO voor personeel in dienst van architectenbureaus en wil je daarnaast ondersteunen in je werk en ontwikkeling met opleiding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie staat ook open voor ontwerpers, die de beroepservaringsperiode bij ons bureau willen doorlopen.
De functie is fulltime en in eerste instantie op tijdelijke basis, maar bedoeld als vast op de lange termijn.

Heb je belangstelling voor deze interessante functie en heb je een Master in Architectuur of Academie van Bouwkunst? Reageer dan voor 1 september via deze link en upload daar je motivatiebrief, CV en portfolio.

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een geldige werkvergunning.

Meer informatie / More information