Bouwkundige / Revit tekenaar (32-40hr)

ArchitectenGilde zoekt een:

Voor ons architectenbureau te ‘s-Hertogenbosch, hebben we een vacature voor een gedreven bouwkundige / Revit tekenaar.

Je hebt een HBO werk- & denkniveau en ziet het als uitdaging om de architect te ondersteunen en plannen vanaf ontwerp verder te brengen voor de bouwaanvraag en bouwrealisatie. Naast de technische uitwerking en detaillering in Revit stel je EPC-berekeningen en bouwbesluittoetsingen op. Ontwikkelingskansen genoeg, aangezien we werken met Revit, Dynamo en V-Ray. Visualiseren en presenteren is daarop een mooie aanvulling.

Heb jij de drive om bouwplannen én jezelf naar een hoger niveau te tillen?

Dan is deze vacature bouwkundige / Revit tekenaar voor jou bestemd!

Bouwkundige / Revit tekenaar bouw & architectuur (32-40hr)
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een bouwkundig Revit tekenaar op HBO niveau, salaris afhankelijk van jouw werkervaring en de architecten CAO.

Je dienstverband gebeurd bijvoorbeeld op basis van 32hr + 8hr tijd voor tijd regeling, zoals onderstaand toegelicht. Naast werken staat persoonlijke ontwikkeling hierin centraal. Heb je reeds meer ervaring in een soortgelijke functie dan stemmen we dat op maat voor jou af.

Heb je een gedegen bouwkundige kennis, gevoel voor vormgeving en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan ben jij de man of vrouw die mee werkt aan de projecten van de architect, om luxe woningen, renovatie en utiliteitsbouw tot in de detail uit te denken en uit te werken.

Een functie die brede ontwikkelingskansen biedt mede door gebruik van applicaties op Revit als bijvoorbeeld Dynamo, V-Ray en opmaak middels Photoshop vorm je de rechterhand van de architect.

Resultaatgericht: Ben jij de persoon die zijn bouwtechnische kwaliteiten het papier weet toe te vertrouwen?
Je bent resultaatgericht en weet het voorlopig ontwerp moeiteloos om te zetten naar het definitief ontwerp, inclusief constructieoverzichten, matenplannen, doorsneden 1:50 en detailleringen 1:10. Vooraf stem je af met de architect. De architectuur en maakbaarheid verlies je niet uit het oog, dit vertaald zich tot kwalitatieve (werk)tekeningen die voor de bouwaanvraag en aanbesteding gebruikt worden.

Know-how: Jouw skills
Naast bouwkundige kennis en affiniteit met vormgeving, kun je overweg met onze software:

  • Autodesk Revit (tenminste één jaar ervaring, voorkeur 2+)
  • Bouwbesluit toetsing (Excel/ Word)

Het zou mooi zijn wanneer je daarnaast enige ervaring hebt in:

  • Photoshop (beeldbewerking), V-Ray for Revit (verdergaande visualisatie), EPC-kennis (energieprestatie).

Persoonlijke ontwikkeling: Jouw skills verder uitbouwen!
Als bouwkundige / Revit tekenaar hechten we belang aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Deze krijgt vorm binnen tenminste het eerste jaar dienstverband dat is gebaseerd op 32hr + 8hr Tijd voor Tijd regeling / 40hr. Naast de 32hr die je werkt wordt 8hr tijd besteed aan jouw Persoonlijke Ontwikkelings Plan (POP) waarvoor we in gezamenlijk overleg een cursusprogramma opstellen. Op die manier werk je aan je jezelf en de werkzaamheden die je op ons bureau realiseert. Gedurende het kennismakingsgesprek kunnen we je wensen en POP-plan verder afstemmen en vorm geven.

Salaris: Wat het financieel oplevert
Naast een leuke baan, waarin je je verder kunt ontwikkelen als Revit tekenaar, ook wel Revit Modelleur genoemd, levert het ook nog geld op. Het salaris voor een Revit tekenaar in de bouw is redelijk uniform. Met name de werkervaring die je hebt is hierop van invloed. De salariëring is gebaseerd op je ervaring en de architecten CAO.

Ben jij de vrouw of man die ons team weet te versterken, dan wil ik graag een kennismakingsgesprek voorstellen!

Ik hoor graag van je via mijn e-mail: pieter@architectengilde.nl

Meer informatie / More information