Assistent Programmamanager Onderzoek

BNA zoekt een:

Ben je op zoek naar een flexibele en zelfstandige functie? Wil je werken bij een innovatieve en ondernemende branchevereniging die midden in het ruimtelijke domein #gebouwdgeluk staat? Kom dan ons team versterken in een uitdagende omgeving with a view to kill aan het Amsterdamse IJ.

BNA is op zoek naar een

Assistent Programmamanager Onderzoek BNA
(32 uur per week / 0,80 fte)

Wie zoeken we
Jij hebt interesse voor de onderzoekende kant van het architectenvak en hebt affiniteit met ontwikkelen, ontdekken en innovatie. Je bezit enthousiasme, ambitie en (organisatie)talent voor zowel inhoudelijk als organisatorisch werk met oog voor visuele communicatie. Je bent iemand die graag en goed zelfstandig werkt en je bent daarnaast ook een teamspeler waarbij je een bijdrage wil leveren aan het groter geheel van de BNA. Je bent digital minded en hebt ervaring (dit kan ook vanuit stage of bijbaan) met contentmanagement systemen voor websites en social media en vormgevingsprogramma’s. Je kunt uitstekend communiceren in woord en schrift.

Wat ga je bereiken
Je verricht ondersteunende werkzaamheden voor BNA Onderzoek zoals het organiseren van bijeenkomsten, workshops en presentaties. Daarnaast werk je mee aan het voorbereiden en uitvoeren van publicaties van het onderzoek, zoals een boek- of websiteteksten. Je werkt zelfstandig aan de planning, uitvoering en evaluatie van de onderzoeken en zorgt dat publiciteitsuitingen via website en digitale media goed worden uitgedragen. Daarnaast heb je veel contact met de onderzoeksteams en partners van BNA Onderzoek en ondersteunt hierbij door het vastleggen van afspraken en notulen van overleggen. Daarbij draag je mede zorg voor continuïteit en bereikbaarheid van BNA Onderzoek en ben je eerstelijns opvang voor vragen, email en telefoon. Tenslotte werk je samen met het BNA team en de leden om de (onderzoeks)doelstellingen op brancheniveau uit te dragen.

Wat vragen we

  • hbo/universitair werk- en denkniveau (voorkeurrichtingen: studies rondom architectuur, kunst, stadsontwikkeling en geografie);
  • kennis en ervaring met relevante applicaties en automatiseringspakketten;
  • ervaring met Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator is een pré;
  • uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden (Nederland en Engels);
  • aantoonbare affiniteit met architectuur is een pré.

Je competenties

  • je plant en organiseert met oog voor de details zonder de grote lijn uit het oog te verliezen;
  • je bent flexibel, stressbestendig en kunt goed schakelen;
  • je wil graag ontwikkelen, ontdekken en innoveren;
  • je bent resultaatgericht en hebt een getting-things-done-mentaliteit.

Hier ga je werken
Wij, de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA), heten je graag per september aanstaande welkom. Ongeveer 1100 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA. Samen met onze leden vormen we een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert, met als drijfveer de kracht van architectuur voor de leefomgeving.

Wat bieden we
BNA heeft een team met betrokken en energieke collega’s. We bieden je een leuke en zelfstandige functie waar je vanuit persoonlijk leiderschap je eigen rol kunt pakken met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een marktconform salaris volgens cao Architecten. Dit is afhankelijk van ervaring tussen de € 2.318,- en max. € 3.008,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week (schaal F).

Meer informatie of meteen solliciteren?
Getriggerd? Dan ontvangen wij graag vóór 8 september a.s. je motivatie en curriculum vitae ter attentie van Katelijne Prinsenberg, manager bureau. Verstuur je sollicitatie via onze sollicitatiepagina.
Kijk ook zeker voor informatie én inspiratie op www.bna.nl. Heb je concrete vragen of wil je meer weten over de functie? Bel of mail de programmamanager BNA Onderzoek Jutta Hinterleitner op 020-555 36 51 of jhinterleitner@bna.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Programmamanager Amsterdam, Architect, Onderzoek, Innovatie, Architectuur, Kunst, Stadsontwikkeling, Geografie, Branchevereniging

Meer informatie / More information