bouwkundige / technisch ontwerper

vakwerk architecten zoekt een:

Je hebt er al 5 tot 10 jaar ervaring als bouwkundige/ technisch ontwerper opzitten, detailleren en materialiseren zit in je bloed en Revit is je tweede taal.

Je bent ‘hands-on’, hebt gevoel voor architectuur en houdt van een dynamische omgeving waar niet altijd met de ‘standaard’ bouwkundige oplossing wordt gewerkt. Je vindt dat samenwerking meerwaarde en impact creëert in de projecten waar je aan werkt.

Op dit moment werken we met een fijn team van 23 Vakwerkers aan verschillende soorten projecten; van herontwikkeling van ons eigen rijksmonument, 65.000m2 hoogbouw, villa’s tot ziekenhuizen.

We hebben jou nodig om een ontwerp moeiteloos om te zetten naar een uitvoerbaar project, inclusief constructieoverzichten, maten plannen, doorsneden en detailleringen. Ten alle tijden houd je de architectuur en maakbaarheid in het oog, wat we terugzien in je goede kwalitatieve (werk)tekeningen. Je bent communicatief vaardig en werkt zelfstandig of samen met je collega’s en externe contacten om het beste resultaat neer te zetten. Kennis van BIM en bouwbesluit zijn je eigen.

Wij bieden jou een inspirerende werkplek, leuke collega’s die je 36 uur in de week ziet en een salaris welke gebaseerd is op je ervaring en de architecten CAO. We geven aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en helpen je groeien. Gezien ons huidige portfolio zoeken we collega’s die Nederlands spreken.

Klinkt dit goed? Kijk op vakwerkarchitecten.nl voor meer informatie en stuur je motivatie, CV en portfolio voor 16 september 2019 naar werken@vakwerkarchitecten.nl

Kom een kop koffie drinken. Dan praten we verder.

Groet, Vakwerk.

Meer informatie / More information