Ontwerper stedenbouw en landschap

Dura Vermeer Design Studio zoekt een:

Dit wordt je job

Stedenbouw, architectuur, markt en landschap. Dit is het veld waarin onze inhouse Design Studio opereert en waar jij als conceptontwikkelaar een grote fascinatie voor hebt. We maken nieuwe visies en plannen voor bestaande gebieden, ontwikkelen concepten voor doelgroepen en maken nieuwe woonwijken. Een unieke plek waar je als conceptontwikkelaar onderdeel bent van verschillende soorten projecten op wisselende schaalniveaus en in verschillende uitwerkingsstadia.
Je ontwerpt en visualiseert gebouwen, wijken en buurten. Je verdiept je in de wensen van de bewoners en ontwikkelt concepten en woon- en leefomgevingen om hun heen. Daarnaast stuur je intern de ontwerpteams aan bij tenders en ontwerp je mee bij klanten en gemeenten op locatie. Je gebruikt creativiteit om complexe ruimtelijke en procesmatige problemen op te lossen en bent in staat om dit sterk over kunt brengen.

Samen naar de top 3

Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken… Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

Welkom in het team

We zijn een team van conceptontwikkelaars (ontwerpers), marktonderzoekers en communicatiedeskundigen met als thuisbasis de Design Studio van ons kantoor in Houten. (*En vanaf mid 2020 in ons nieuwe kantoor in Utrecht!) We werken op het snijvlak van architectuur, marktonderzoek, communicatie en visieontwikkeling. Hierbij werken we nauw samen met de ontwikkelteams (die bestaan uit projectontwikkelaars) van de verschillende regiokantoren die verspreid zijn door heel Nederland.

Wat breng je mee?

Met jouw enorme passie en drive voor architectuur, stedenbouw en landschap werk jij hands-on mee aan het maken van onze plannen. Jij kan zelfstandig aan de slag en werkt graag in een omgeving waar gewerkt wordt op een hoog tempo met veel afwisselende projecten. Je bent ondernemend en neemt hierdoor veelal zelf het initiatief. Verder ben je communicatief sterk, sta je graag voor een groep en ben je assertief. En je bent 40 uur per week beschikbaar en woont in de regio Utrecht.

  1. Een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting stedenbouw en landschap.
  2. Je hebt 3 jaar relevante werkervaring als conceptontwikkelaar of ontwerper.
  3. Ervaring met Autocad, 2D en 3D softwarepakketten, Indesign, Illustrator en Photoshop.
  4. Aantoonbare passie voor het vak.
  5. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

We hebben je veel te bieden

Bij Dura Vermeer verdien je een goed salaris. Volgens onderzoek behoren we tot de betere betalers in de markt. Je salaris wordt elk jaar aangepast aan de uitkomst van ons eigen salaris-benchmark onderzoek. De extra’s zijn ook concurrerend. De meest waardevolle: je collega’s. Maar je krijgt ook volop ruimte jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een mobiele telefoon, laptop, een mooie pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé. Al het andere? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling (43 vakantiedagen), wordt gedacht.

Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren.
Meer informatie? Bel of mail recruiter Marijke Valstar (werkzaam op ma, di, do en vrijdag), via 06-43843761 / m.valstar@duravermeer.nl of kijk op duravermeer.nl

Meer informatie / More information