technisch ontwerper (bim modelleur)

biq architecten bv zoekt een:

biq architecten is een full service architectenbureau dat dit jaar zijn 25-jarig bestaan viert. Wij werken met een klein team en diverse partners aan complexe woningbouwopgaven in de bestaande stad, zowel nieuwbouw als renovatie. Vanwege toename van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een technisch ontwerper (BIM modelleur).

Als technisch ontwerper ben je bij alle fasen van onze projecten betrokken, vanaf bouwkundige opname en voorontwerp tot en met de oplevering. Je werkt nauw samen met de projectarchitect en bent onder andere verantwoordelijk voor het vervaardigen van de 3D-modellen, van de bestaande situatie tot en met het prestatiemodel. Vind je (virtueel) bouwen leuk, dan is dit voor jou de perfecte baan.

Jij hebt
o een afgeronde HBO-opleiding bouwkunde
o enige jaren werkervaring bij een of meer architectenbureaus -ervaring met woningbouw en renovatie is een pré
o minimaal twee jaar aantoonbare ervaring met ArchiCAD (BIM) -dit is echt een must, omdat we je graag direct in willen zetten
o oog voor constructieve, esthetische en technische bouwaspecten
o een open, onderzoekende en proactieve werkhouding
o een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Jij bent daarbij
o communicatief sterk,
o accuraat en stressbestendig
o ambitieus en leergierig
o op korte termijn beschikbaar om ons bureau te komen versterken.

Wij bieden jou
o een leuke en gezellige werkomgeving -het kantoor ligt naast historisch Delfshaven met alle drank- en eetgelegenheden om de hoek
o een dienstverband van 32-40 uur
o een salaris op basis van de CAO voor architectenbureaus, afhankelijk van ervaring en skills
o volop ruimte voor persoonlijke groei en toenemende verantwoordelijkheid. Bij ons geldt ‘wie het weet mag het zeggen’ los van functie of positie.

Spreekt dit je aan, stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en portfolio naar or@biqarchitecten.nl ter attentie van Odette Rosing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.