Medior landschapsarchitect@wUrck

wUrck architectuur stedenbouw landschap zoekt een:

wUrck wil zijn diverse team van architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten en -ontwerpers structureel versterken met een medior landschapsarchitect / landschapsontwerper.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in Nederland en beschikt aantoonbaar over excellente ontwerpkwaliteiten, bent een inspirerend projecteamlid voor je collega’s, beschikt over flair als vertegenwoordiger van het bureau bij opdrachtgevers en voelt je thuis in de veelal multidisciplinaire projecten van wUrck en de diversiteit van ons portfolio. Bovendien spreek je vloeiend Nederlands.

We bieden de kans door te groeien binnen het bureau; in je specialisme én in een multidisciplinaire ontwerpomgeving. Je hebt zelf al aantoonbaar projecten geleid en hebt de ambitie die ervaring verder uit te breiden.
Recent is ons kantoor grondig gerenoveerd en uitgebreid en het is een fantastische werkplek geworden, ook niet onbelangrijk! Zie:
https://architectenweb.nl/nieuws/artikel.aspx?ID=46471

Misschien wil je meer weten over de inhoud van je eventuele rol. Schroom niet om contact met ons op te nemen, afhankelijk van je interesses kunnen we samen vormgeven aan jouw eventuele functie naar capaciteit en/of interesse.

De positie voor de medior landschapsarchitect willen we snel bemensen. Stuur je cv, motivatiebrief en portfolio (geen links) vóór 14 oktober naar info@wurck.nl met als onderwerp: vacature medior landschapsarchitect.

Meer informatie / More information