bureau assistent

LEVS architecten zoekt een:

LEVS architecten is een Amsterdams bureau met een enthousiast team van 35 specialisten. Ons atelier is gevestigd aan het water in het Oostelijk Havengebied. Op een grote open vloer met geweldig uitzicht werken we in een informele werksfeer aan een breed palet van opdrachten in binnen- en buitenland in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming en zorg.

Als versterking van ons team zoeken wij een bureau assistent. We zijn op zoek naar een vlotte en proactieve medewerk(st)er. Je beheert de inkomende post en e-mails, ontvangt opdrachtgevers, bezoekers en neemt de telefoon op. Daarnaast houd je ons adressenbestand bij, beheert de agenda van de partners en voert administratieve taken uit zoals het bijhouden van onze voorraad kantoorartikelen en verrichten van bestellingen.

We zoeken een representatieve en communicatieve collega. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en het Engels. Je werkt accuraat en systematisch en bent gewend om snel te schakelen tussen vele taken. Office 365 heeft geen geheimen voor jou. Je beheerst het werken in Outlook, Word en Excel. Verder vinden we het belangrijk dat je vanuit jezelf dingen die moeten gebeuren signaleert en ze snel oplost. Je werkt en denkt op mbo-niveau.

De functie is voor 32-40 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor architectenbureaus. Datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan z.s.m., maar uiterlijk 1 november jouw motivatie en cv per e-mail naar vacature@levs.nl o.v.v. ‘vacature bureau assistent’.