Stagiair Architectuur of Bouwkunde

Nine Oaks zoekt een:

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde stagiair en voor een periode van minimaal 3 maanden die ons team wil versterken.

Wie ben jij?
Op dit moment studeer je nog aan de Bachelor of Masterstudie Architectuur. Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Als stagiair werk je op verschillende schaalniveaus aan diverse opdrachten. Je bent onderdeel van het ontwerpteam en krijgt de mogelijkheid om zelfstandig dingen uit te werken. Daarnaast is het leuk als jij ons kan verassen met je render skills!

Wie is Nine Oaks?
Nine Oaks architecten is een veelzijdig kleinschalig architectenbureau in Amsterdam met grote verscheidenheid aan projecten. Wij zijn opzoek naar architectuur die verrast en tot de verbeelding spreekt. Nine Oaks staat voor karaktervolle gebouwen die ingaan op de perceptie van de gebruiker en voortkomen uit vakmanschap. Leidend in het ontwerpproces is het po√ętisch verbinden van een gebouw aan de plek en de geschiedenis.
Wij zijn gespecialiseerd in woningen, woongebouwen, zorg gebouwen. Hiernaast houden wij ons bezig met, onderwijs en verschillende onderzoeken.

Wat bieden wij jouw?

  • Veel verscheidenheid aan projecten. Zowel in bouw als ontwerpfases
  • Samenwerken met professionals met korte lijnen.
  • Een opleidingstraject om jezelf te ontwikkelen
  • Een unieke sociale werkplek, waar altijd iets te beleven is.
  • Het betreft 3 of 4 dagen per week
  • Warme lunch inbegrepen

Ben jij een ambitieuze student en wil je meer leren op ons kantoor? Stuur ons dan je portfolio en CV naar g.anninga@nineaoks.eu. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met ons via +31 (0) 204282300