ARCHITECT

LEVS architecten zoekt een:

LEVS architecten is een Amsterdams bureau met een enthousiast team van 35 specialisten. Ons bureau is gevestigd aan het water in het Oostelijk Havengebied. Op een grote open vloer met prachtig uitzicht werken we aan een breed palet van opdrachten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg, commercie en aan gemengde projecten in binnen- en buitenland.

Wij zijn op zoek naar een talentvolle ARCHITECT

Binnen het bureau ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitwerken van projecten. Je werkt daarbij samen met een van de architect-partners. Hierbij is een heldere en transparante communicatie met de opdrachtgever en overige betrokken partijen van belang.

Wij zoeken een collega die:

  • 5-10 jaar relevante werkervaring heeft
  • een academische opleiding heeft gedaan en onderzoekend en nieuwsgierig is ingesteld
  • ervaring heeft in de (gestapelde) woningbouw en bij voorkeur ook in stedenbouw
  • zowel analytisch als esthetisch als technisch vaardig is
  • open communiceert, graag samenwerkt en initiatief neemt
  • ervaring heeft met samenwerken met opdrachtgevers en adviseurs
  • de Nederlandse taal goed beheerst

Wij bieden je een dynamische creatieve omgeving met betrokken collega’s en een prettige, informele werksfeer met een sterke teamspirit. Met veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ontwikkeling van ambities en talenten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor architectenbureaus. De aanstelling is in principe fulltime.

Wil je meer weten over werken bij LEVS, of is je interesse al voldoende gewekt om meteen te solliciteren, dan horen we graag van je! Stuur je cv en portfolio, voorzien van een bondige motivatie, naar vacature@levs.nl t.a.v. Marieke van der Meer o.v.v. ‘vacature architect’.