Ervaren Landschapsarchitect/ontwerper

Juurlink en Geluk / CULD zoekt een:

Juurlink en Geluk / CULD zoekt voor zijn Rotterdam kantoor een enthousiaste ervaren landschapsontwerper die zich ook thuis voelt binnen de stedenbouw.

Je gaat bij ons aan het werk met ontwerp en onderzoek binnen uiteenlopende schalen, variërend van een bijzonder daklandschap tot een complexe grootschalige gebiedsvisie waarin landschap, infrastructuur en stedenbouw samenkomen. Veel van onze projecten hebben een stevige sociale component, affiniteit hiermee en eigen ideeën zijn een pre.

Je wordt onderdeel van een divers ontwerpteam en werkt intensief samen met andere ontwerpbureau’s, hierdoor kunnen we ontwerpopdrachten op verschillende manieren insteken en onderzoeken. Omdat je vaak met veel verschillende partijen samenwerkt en in bijna elke opdracht met diverse stakeholders te maken hebt, komen ervaring met overleg, presentatie en het geven van workshops goed van pas.
Je bent in staat om zelfstandig te werken aan een ontwerp, het projectmanagement te coördineren en 1 of 2 andere collega’s aan te sturen.
Je hebt uitgebreide technische en ontwerpkennis van beplantingen.
Je beheerst Autocad, het Adobe pakket en minstens één 3d-programma en je kunt je ideeën op een heldere en aantrekkelijke manier verbeelden.
Daarnaast is het essentieel dat je de Nederlandse taal machtig bent en je goed in het Engels kunt uitdrukken omdat zowel een deel van de werknemers als een deel van de projecten internationaal zijn.
Je functioneert op HBO/WO-niveau met een opleiding als landschapsarchitect of –ontwerper. (Larenstein, WUR).

Aanstelling: 40 uur per week.
Opleiding: Larenstein, WUR, TU, AvB of gelijkwaardig.
Werkervaring: minimaal 3 jaar

Reacties, bestaande uit een motivatie, cv, referentie en portfolio (maximaal 10 MB), graag voor 13 december richten aan rotterdam@jeng.nl t.a.v. Beatrice Pialoux.

Meer informatie / More information