Bouwkundig projectleider

Inbo zoekt een:

Je krijgt energie van technisch werk in de projecten en daarnaast word je enthousiast van samen aan tafel met potentiële kopers hun wensen in beeld brengen. Je werkt hier natuurlijk niet alleen aan, maar samen met een enthousiast team!

Deze projectleider bij Inbo:
– is altijd bezig met interessante projecten; van seriematige woningbouw tot complexe hoogbouwprojecten en van een school tot een gemeentehuis
– kan de nieuwste technieken en software gebruiken (BIM, Revit, Dynamo en VR) en krijgt de ruimte zich hier verder in te ontwikkelen
– is onderdeel van deskundige teams van bouwkundigen en architecten
– denkt een stap verder en zorgt voor de maakbaarheid van een project
-wil samen met het team het beste resultaat neerzetten
-beschikt over de juiste balans tussen werk en privé

Inbo is misschien wel het grootste architecten- en ingenieursbureau in Nederland. Met ruim 200 collega’s werken we vol passie aan het mooier maken van onze dagelijkse leefomgeving. Het ontwikkelen van (je) talenten vinden we belangrijk en geven we veel ruimte (bijvoorbeeld via onze InboAcademie). Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Samenwerken en teamgevoel zijn een groot onderdeel van onze hoge kwaliteit en dus van ons succes. Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en passies na te jagen. Door deze aanpak werken we al 56 jaar aan grote, relevante projecten van allerlei verschillende opdrachtgevers. Die projecten vind je op www.inbo.com.

Je wordt gelukkig in ons team als:
– Je nieuwsgierig en ambitieus bent
– Je hart bij complexe participatietrajecten harder gaat kloppen
– Je warm loopt bij uitdagende projecten
– Je communicatief vaardig en ondernemend bent
– Je kennis van Revit, Solibri en BIM hebt
– Je een afgeronde bouwkunde opleiding hebt (HBO)

Deze vacature is voor 32–40 uur per week. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste standplaats.

Meer informatie / More information