Medewerker Business Development

Inbo zoekt een:

Inbo creëert een omgeving waar mensen op een prettige en gezonde manier met elkaar samenleven. Maatschappelijke ontwikkelingen vragen ons team van (interieur)architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen altijd een stap vooruit te denken en te blijven vernieuwen. Dat vraagt om nieuwsgierigheid, alertheid en samenwerken. En om nieuw talent in business development.

Wat doet een medewerker business development?
Je houdt je bezig met het signaleren van kansen op de markt. Dit gebeurt vaak via tenders en selecties. Je organiseert en verzorgt de tenderinzendingen. Om een goede indruk bij potentiële opdrachtgevers achter te laten, zorg je ervoor dat onze presentaties en bureaudocumentatie op orde zijn. Daarnaast liggen er ook andere kansen in de markt. Daar doen we onder andere deskresearch naar en we zorgen ervoor dat we in contact blijven en komen met onze opdrachtgevers. Je organiseert events over relevante maatschappelijke thema’s die raken aan ons vak. Je ondersteunt bij business development strategie en -beleid en op het raakvlak van business development en communicatie. Dat doe je bijvoorbeeld door het schrijven van teksten of motivaties voor publicaties of prijsvragen.

Wie ben jij?
Je hebt affiniteit met ons werkveld en de ambitie je (verder) te verdiepen in het creëren van nieuw werk voor ons bureau. Je herkent maatschappelijke tendensen. Je verenigt flexibiliteit en accuratesse. En je deinst niet terug voor deadlines. Je verplaatst je moeiteloos in de behoeften van de opdrachtgever en je weet dit te overtuigend over te brengen in tekst en beeld.

Wie zijn wij?
Inbo werkt met ruim 220 collega’s op alle schaalniveaus aan opgaven die sterk worden gekleurd door de actualiteit. Van een buurtschool in Friesland tot circulaire huurwoningen op Strijp-S, van gemeentehuizen door het hele land tot innovatieve zorgomgevingen, en van complexe universiteitsgebouwen tot groene woontorens. Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze gebouwen en de manier waarop we die maken, onze dagelijkse leefomgeving gezonder, leuker en mooier kunnen maken. Sociale interactie staat daarin altijd centraal, het is de rode draad in ons werk.
Dat geldt ook voor hoe wij zelf georganiseerd zijn. Samenwerken en teamgevoel zijn een groot onderdeel van onze hoge kwaliteit en dus van ons succes. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij Inbo zijn talenten ontwikkelt. Daar geven we veel ruimte voor, bijvoorbeeld in onze professionele InboAcademie. Maar we leren ook van elkaar, in het InboCafé, tijdens werkbezoeken en door middel van intervisie.

Wat bieden wij?
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, een leuke werkplek in Amsterdam (24-32 uur/week) binnen ons enthousiaste Business Development / Communicatieteam. Incidenteel werk je ook op onze andere vestigingen.

Kennismaking
Herken jij je in het profiel hierboven? En wil je bijdragen aan het binnenhalen van nieuw werk voor één van de grootste architectenbureaus van Nederland? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatie en beknopte cv naar hr@inbo.com.
Wil je alvast meer weten, bel dan met Janneke van der Poel (0615873433).

Meer informatie / More information