ontwerper / architect

Hollandse Nieuwe concepts & design BV zoekt een:

Enthousiasme, nieuwsgierigheid en onbevangenheid zijn kernwaarden van het bureau. Onze organisatie kenmerkt zich door laagdrempelige interne en externe samenwerkingen, directe communicatie, gedeelde verantwoordelijkheden en betrokken medewerkers.

Wij werken aan een grote diversiteit aan opdrachten voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Onze projecten betreffen o.a. revitalisaties en renovaties, uitbreidingen met nieuwbouw van werk- en leeromgevingen waar duurzaamheid en gebruikerservaring centraal staan.
Op dit moment werken wij voor o.a. adidas, TNO, Schiphol Group, KNAW Utrecht, Bonnefantenmuseum Maastricht,
Hogeschool Fontys Eindhoven, Alfa College Hoogeveen, e.a.

Wie zoeken wij:
Je voelt je thuis in een rol waarin je pro-actief verantwoordelijkheid neemt voor jouw ontwerpen. Je hebt een sterke uitgesproken ontwerpvisie, veel kracht op creatief gebied. Het uitzetten van ontwerpen en ontwerprichtingen en het zorg dragen voor onderdelen van het ontwerpproces, met name het bewaken van de kwaliteit.
Je bent afgestudeerd aan de TU of Academie voor Bouwkunst en je hebt 1 tot 5 jaar relevante werkervaring.
Je bent een positief en open persoon, stressbestendig en trekt meteen aan de bel als je hulp nodig hebt. Relevante competenties voor deze functie zijn: samenwerken binnen een internationaal werkveld, zelfdiscipline, vakkundigheid, nauwkeurigheid, grote kennis van duurzaamheid en technisch inzicht. Je wilt je zowel op schaal van interieur als exterieur ontwikkelen.
Uiteraard beschik je over goed kennis van ervaring met technische softwareprogramma’s (Autocad, SketchUp), Photoshop, MS-office.

Meer informatie / More information