Interieurontwerper

Mulderblauw architecten zoekt een:

Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat een grote variatie interieurprojecten waarin ontwerpkwaliteit en hospitality een belangrijke plaats innemen. Je zal in de functie van interieurontwerper ontwerpen voor diverse opdrachtgevers, maar altijd met de gebruiker als uitgangspunt.

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste schoolverlater. Ervaring met Adobe programma’s en SketchUp is een pre. Je bent representatief en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent creatief, grafisch onderlegd, accuraat en zelfstandig.

De functie is per direct beschikbaar. Bij voorkeur werk je 32-40 uur per week (overleg is mogelijk). Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Werken bij Mulderblauw
Mulderblauw is een middelgroot architectenbureau gevestigd in Leidschendam. Wij ontwerpen op het gebied van hotels, woningbouw, utiliteitsbouw, stedenbouw en interieur. Wij hechten grote waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een gedreven potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op het programma.

Word jij een Mulderblauwer?
Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie interieurontwerper’. Voor eventuele vragen kan je contact met ons opnemen via 071 – 517 73 11. Contactpersoon: Esther Boef.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information