stagiaire of werkervaringsplaats

cepezed zoekt een:

cepezed is een architectenbureau met een brede portefeuille in zowel binnen- als buitenland. Het ontwerpt spraakmakende duurzame projecten als Rijkskantoor De Knoop, The Green House, Tijdelijke Rechtbank Amsterdam en de Nieuwe Pier op Schiphol, maar werkt bijvoorbeeld ook aan state-of-the-art laboratoria en onderwijsgebouwen.

Onze projecten kenmerken zich onder meer door een hoge verblijfskwaliteit en langdurig, flexibel gebruiksgemak. Techniek en esthetiek zijn volledig geïntegreerd. Goed doordacht en gedetailleerd zijn onze ontwerpen soepel te prefabriceren en bouwen; circulair en duurzaam. cepezed beschikt voor ieder deel van het ontwerp over interne specialisten en heeft daarnaast eigen expertises voor interieurontwerp, projectontwikkeling en bouwcoördinatie. Onze specifieke combinatie van kennis, kunde en een uiterst karakteristieke signatuur maakt ons uniek in het Nederlandse architectuurlandschap.

cepezed bestaat inmiddels uit ruim 80 mensen en groeit nog altijd. We bieden veelzijdige banen binnen een creatieve, dynamische en samenwerkingsgerichte bedrijfscultuur met veel ruimte voor groei en ontplooiing. Er heerst geen sterke hiërarchie; iedereen is aanspreekbaar en benaderbaar. Voor de medewerkers zijn er verschillende interne trainings- en ontwikkelingsprogramma’s. Bezoek ook eens onze cepezed@work-webpagina om een impressie te krijgen van de sfeer en bedrijfscultuur en bel bij vragen gerust nog even naar +31 15 215 00 00.

Ook zijn we voortdurend op zoek naar jong talent. Daarmee ben je bij ons erg welkom als stagiair of als je tijdens je studie een bepaalde periode relevante werkervaring op wilt doen.

Als stagiair(e) of werkervaringsstudent ben je onderdeel van een project- of tenderteam en werk je op gelijkwaardige basis met onze medewerkers. Tijdens deze periode bij ons krijg je een duidelijk beeld van hoe een toekomstige carrière er bij cepezed uitziet.
Voorkomende werkzaamheden, afhankelijk van het project en de projectfasen, zijn:

  • deelstudies en -ontwerpen
  • technische uitwerkingen
  • visualisaties maken
  • presentaties maken

Profiel:

  • Voor stage; 3e jaars student bachelor TU Bouwkunde afstudeerrichting architectuur of bouwtechniek of Academie van Bouwkunst
  • Voor werkervaringsstudent; afgeronde bachelor TU Bouwkunde afstudeerrichting architectuur of bouwtechniek of Acade-mie van Bouwkunst
  • affiniteit met integraal ontwerpen en zorgvuldig detailleren
  • beheersing van Photoshop, InDesign en SketchUp
  • beheersing van Revit en/of Autocad is een vereiste
  • 6 maanden beschikbaar

Startperiode in overleg.

Jouw CV, portfolio en motivatiebrief ontvangen we graag via sollicitaties@cepezed.nl (sollicitaties zonder portfolio worden niet in behandeling genomen).

Meer informatie / More information