architect

Van Hoogevest Architecten zoekt een:

Van Hoogevest Architecten breidt uit door het verwerven van een aantal mooie erfgoed- en nieuwbouwprojecten. Wij zoeken daarom een talentvolle architect met minimaal drie jaar ervaring als projectarchitect, bij voorkeur met projecten gerelateerd aan herbestemming en transformatie van cultureel erfgoed. Je bent enthousiast en creatief, in staat om je ontwerpschets helder te communiceren en uit te werken van VO naar DO. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je bent bereid om nauw samen te werken met ons ontwerpteam, dat wekelijks het werk met elkaar afstemt.

Bureausamenstelling
Van Hoogevest Architecten heeft een specifiek erfgoedportfolio met onderhouds-, restauratie- en herbestemmingsprojecten en ontwerpt ook nieuwbouw, waaronder veel scholen en andere gebouwen binnen de utiliteitssector. Het architectenteam bestaat uit vijf architecten en één senior restauratiearchitect en werkt samen met projectleiders, erfgoedspecialisten en bouwkundig tekenaars. We zijn dus een bureau met een brede expertise in huis. Wij vinden de uitwisseling van kennis tussen genoemde disciplines van grote meerwaarde. Samen vormen we een hecht team.

Visie
Wij ontwerpen vanuit een heldere analyse van de vraagstelling. Daartoe wordt een goed georganiseerd proces doorlopen met alle betrokken partijen. Binnen deze setting is het mogelijk om tot een architectonisch ontwerp te komen dat niet alleen een passend antwoord is op de vraag, maar ook verrast door een combinatie van eenvoud en duurzame kwaliteit. Door een contextuele benadering zijn onze gebouwen gedifferentieerd, afhankelijk van tijd, ruimte en vraagstelling. De heldere analyse is als kernkwaliteit voelbaar.

Meer informatie over ons bureau: www.vanhoogevest.nl

Opleidingsniveau
Wij zoeken een architect voor een fulltime-dienstverband. Iemand die een opleiding heeft doorlopen aan de Technische Universiteit of de Academie voor Bouwkunst en kennis heeft van REVIT, Sketchup en Adobe Creative.

Reageren
Tot 15 januari 2020 kun je reageren en een portfolio sturen naar bureau@vanhoogevest.nl, ter attentie van Carien van Hoogevest. Laat in dat portfolio referentieprojecten zien die voldoen aan bovengenoemde criteria. Neem tekeningen op die het ontwerptraject in beeld brengen en foto’s van het eindresultaat. Hebben meer architecten aan dit referentieproject gewerkt, geef dan aan wat jouw aandeel is geweest.

Meer informatie / More information