technisch/ bouwkundig ontwerper

Rijnboutt zoekt een:

Heb je een goed bouwkundig inzicht en gevoel voor architectuur? Haal je energie uit het precies en zorgvuldig uitwerken van technische ontwerpen op diverse schaalniveaus? En ben je communicatief en werk je graag een multidisciplinair team? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Wat wij vragen:

  • Een voltooide HBO opleiding richting bouwkunde;
  • 3 tot 5 jaar werkervaring als technisch ontwerper in een soortgelijke organisatie;
  • Ervaring met Archicad (of bereid dit te leren);
  • Bij voorkeur goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden:
Wij zijn allemaal bevlogen vakmensen. Altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en ambachtelijke hoogstandjes. De meest bijzondere ontdekkingen delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Zo groeit onze kennis moeiteloos door. En wordt onze blik op de wereld steeds completer. Daarnaast krijg je 80 zeer talentvolle collega’s. Je werkplek is een prachtig, gloednieuw gebouw in de Amsterdams Houthavens, met 360° uitzicht over het IJ. Iedere dag eet je een verse lunch. En regelmatig gaan we samen op excursie naar bijzondere bedrijven, projecten, en buitenlandse steden. De arbeidsvoorwaarden? Die zijn conform de architecten cao. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. Dat wordt omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan nu via de volgende link: https://jobs.rijnboutt.nl
Zie hier ook onze andere openstaande vacatures.
We ontvangen graag je beknopte CV, motivatie en portfolio. Heb je nog vragen? Bel dan met Wietske Huisman via 020 – 530 4886. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rijnboutt.nl voor meer informatie over het bureau en onze projecten.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information