Architect

Rijnboutt zoekt een:

Herbestemming, verdichting, klimaatbestendigheid, natuur inclusief bouwen, veranderende mobiliteit. Dat zijn de actuele vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden bij Rijnboutt. Toonaangevende projecten. Op in het oog springende locaties. In grote steden. Je doet dat met je eigen 360° team waarin kennis op het gebied van architectuur, landschapsarchitectuur en stedenbouw is gebundeld. Van ontwerp tot realisatie.

Jouw bijdrage aan het team
Als architect maak je onderdeel uit van een projectteam. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor visieontwikkeling, verbeeldend ruimtelijk onderzoek en het ontwerpen van gebouwen en transformaties. Je vertaalt de opgave in een duidelijk concept en een helder en haalbaar ontwerp. Dat doe je in woord en beeld, met plantekeningen, aantrekkelijke visualisaties en presentaties.
Je bent boven alles architect. Houdt van je vak. Bent er altijd mee bezig. Maar je weet ook dat je geen gebouw neerzet, maar een stukje stad.

Wat we vragen:

  • Een voltooide academische opleiding Architectuur (TU/AvB of gelijkwaardig);
  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • Beheersing van ArchiCad (of bereid dit te leren), Adobe, en Office-pakket;
  • Vaardigheden om je ontwerpen naar aantrekkelijke visualisaties en presentaties te vertalen.

Onze bijdrage aan jou
Wij zijn allemaal bevlogen vakmensen. Altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en ambachtelijke hoogstandjes. De meest bijzondere ontdekkingen delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Zo groeit onze kennis moeiteloos door. En wordt onze blik op de wereld steeds completer. Daarnaast krijg je 80 zeer talentvolle collega’s. Je werkplek is een prachtig, gloednieuw gebouw in de Amsterdams Houthavens, met 360° uitzicht over het IJ. Iedere dag eet je een verse lunch. En regelmatig gaan we samen op excursie naar bijzondere bedrijven, projecten, en buitenlandse steden. De arbeidsvoorwaarden? Die zijn conform de architecten cao. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. Dat wordt omgezet in een vaste aanstelling als jij bij ons helemaal op je plek bent.

Enthousiast geworden over ons bureau?
Solliciteer dan nu via de volgende link: https://jobs.rijnboutt.nl
Zie hier ook onze andere vacatures.
We ontvangen graag je beknopte CV, motivatie en portfolio. Heb je nog vragen? Bel dan met Wietske Huisman via 020 – 530 4886. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rijnboutt.nl voor meer informatie over het bureau en onze projecten.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord me het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information