Stagiairs Bouwkunde!

Braaksma & Roos Architectenbureau zoekt een:

Braaksma & Roos is een Haags architectenbureau met projecten door heel Nederland. Wij hebben een expertise in ontwerpend omgaan met erfgoed. Transformatie en eigentijdse (interieur)ontwerpen gaan bij ons hand in hand. Onze uitdaging ligt in het vinden van de perfect fit waarbij een nieuw programma en de bijzondere kwaliteiten van een bestaand gebouw in optimale balans zijn. Met een ervaren, gedreven multidisciplinair team werken wij aan projecten als de Westergasfabriek, het Eiffelgebouw in Maastricht, de Lochal in Tilburg, het Haags Gemeentemuseum , het oude Station Delft en BK City – de bouwkundefaculteit van de TU Delft.

Jouw profiel
Als stagiair(e) assisteer je bij het ontwerpproces, het maken van beelden en presentaties voor architectenselecties en projecten. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid. Het is dus ook belangrijk dat je zeer zelfstandig bent en onder druk efficiënt, accuraat en doelmatig kan werken. Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en zet alles op alles om deadlines te halen. Je bent een echte teamspeler met een flexibele houding en sterke communicatieve vaardigheden. Skills op het gebied van visualisatie is een pré!

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden jou een fulltime stage (40 uur) in een sfeervolle en creatieve werkomgeving. Je komt te werken op een van de mooiste plekken van Den Haag – tegenover de Koninklijke stallen – in een inspirerende ontwerpstudio. Jouw collega’s zijn getalenteerde architecten, technisch ontwerpers, projectleiders en onderzoekers waar je nauw mee zult samenwerken. Binnen ons team krijg je optimaal de ruimte om je te ontwikkelen. Je gaat mee naar presentaties, loopt mee op de bouw – kortom: je maakt echt kennis met de praktijk van een architectenbureau. Daar bovenop bieden wij je een stagevergoeding van 500,- euro.

Jouw skills

  • Je doet een Masteropleiding Architectuur of een andere relevante opleiding
  • Je hebt ervaring met restauratie en herbestemming
  • Je kan goed overweg met Revit, AutoCAD, Photoshop, Illustrator en Indesign
  • Je hebt ervaring met 3D renderprogramma’s zoals Enscape
  • Je bent creatief, zelfstandig, stressbestendig en begrijpt het belang van een deadline
  • Je beheerst de Nederlandse taal tot in de spreekwoordelijke puntjes
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
    Je bent beschikbaar voor een stageperiode van minimaal zes maanden

Heb jij zin in deze uitdaging? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag digitaal.
Wij vragen je om een motivatie, een CV en portfolio.

Braaksma & Roos Architectenbureau
T.a.v. Mevrouw M. van der Sanden
Toussaintkade 52
2513 CL Den Haag
info@braaksma-roos.nl

Meer informatie / More information