Junior Landschapsarchitect (32-40 uur)

Rijnboutt zoekt een:

Heb jij een creatieve, conceptuele instelling en draag je graag bij aan het ontwerpen van een nieuw stuk stad? Ben je communicatief en vind je het prettig om in teams met verschillende disciplines samen te werken? En haal je energie uit het zelfstandig en zorgvuldig uitwerken van ontwerpen op diverse schaalniveaus? Dan ben jij onze ideale nieuwe collega!

Herbestemming, verdichting, klimaatbestendigheid, natuur inclusief bouwen, veranderende mobiliteit. Dat zijn de actuele vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden bij Rijnboutt. Wij werken aan toonaangevende projecten, op in het oog springende locaties in grote steden.

Het team
Het Landschap en Stedenbouw-team bestaat uit ongeveer veertien collega’s waarmee je nauw zal samenwerken. Daarnaast is er regelmatig uitwisseling met de architectonisch – en technisch ontwerpers.

Je werkzaamheden
Je werkt aan meerdere projecten in alle stadia van planvorming. De projectteamsamenstelling varieert, afhankelijk van de opgave. Een greep uit je werkzaamheden: het ontwerpen en technisch uitwerken van inrichtingsplannen voor openbare ruimte, buitenruimtes en (dak)tuinen bij gebouwen, het maken van visualisaties en (ondersteunen bij) het opzetten van presentaties en plandocumenten.

Jij hebt

  • Een opleiding landschapsarchitectuur (TU / WUR / Van Hall Larenstein /Academie van Bouwkunst) of gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • 0-3 jaar werkervaring;
  • Ervaring met Vectorworks 2D en 3D (of bereid dit te leren), goede beheersing van Photoshop, Illustrator en Indesign, ervaring met 3d-/ visualisatie-programma’s gewenst;
  • Affiniteit met architectuur en stedenbouw;
  • Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Onze bijdrage aan jou
Je wordt onderdeel van een bureau met 90 bevlogen vakmensen. Altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en ambachtelijke hoogstandjes. De meest bijzondere ontdekkingen delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Zo zorgen we ervoor dat onze kennis blijft groeien en dat we van elkaar leren. Ook krijg je een persoonlijk ontwikkelbudget om vrij in te zetten. En we gaan regelmatig samen op excursie naar bijzondere bedrijven, projecten, en (buitenlandse) steden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor architectenbureaus.

Enthousiast geworden?
We ontvangen graag een CV, je motivatie en een portfolio via https://jobs.rijnboutt.nl/junior-landschapsarchitect-32-40-uur/nl

Kijk voor meer info op www.rijnboutt.nl.

Meer informatie / More information