ervaren landschapsarchitect!

KCAP Architects&Planners zoekt een:

Waarom gaan voor landschap bij KCAP?
Vanwege het groeiende portfolio landschapsprojecten zijn we momenteel op zoek naar een landschapsarchitect met minimaal 4 jaar ervaring. Je ervaring varieert van het ontwikkelen van concepten tot het begeleiden van de uitvoering van projecten. We bieden je de mogelijkheid om deel uit te maken van onze groeiende landschapsafdeling. In ons internationale bureau met collega’s uit de hele wereld, werk je altijd in één van de multidiscplinaire teams die per project speciaal worden samengesteld.

Wat worden jouw werkzaamheden?
Als ervaren landschapsarchitect werk je aan een variëteit aan landschapsopgaven; van (post-)industriële transformatiegebieden
tot openbare pleinen, parken en binnentuinen. Onze (internationale) projecten zijn uniek, uitdagend, high profile en bevinden zich in een complexe stedelijke context. Het landschapsteam werkt momenteel aan opgaven voor waterfronts door heel Nederland en België. Daarnaast zijn we werkzaam bij ontwerpen voor openbare ruimte in Belval [LU], Bratislava [SK], St. Petersburg [RU] en Seoul [KR].

Ben jij die ervaren landschapsarchitect die wij zoeken?
Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.kcap.eu en voeg daar een motivatiebrief, cv en portfolio (pdf, maximaal 20 pagina’s A4) aan toe.

Meer informatie / More information