Medewerker Communicatie

Inbo zoekt een:

Heb je affiniteit met architectuur en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan hebben we misschien wel dé baan voor jou. Voor ons Communicatie / Business Developmentteam zoeken wij nieuw talent: taalvaardig en met een goed oog voor beeld. Je bent een kei in organiseren en overzicht houden. Je bent flexibel en accuraat. En je deinst niet terug voor deadlines.

Wat ga je doen?
Samen met ons team werk je aan uiteenlopende communicatie-uitingen en aan het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Je scant tenderplatforms en andere mogelijkheden op interessant werk. Je maakt inzendingen voor aanbestedingen: je schrijft teksten, je maakt het beeld op en organiseert verder alles wat ervoor nodig is. Ervaring met Indesign en Photoshop komt hierbij goed van pas. Je organiseert (relatie) evenementen. Je zorgt ervoor dat onze portfolio op orde is Je helpt bij het inzenden van projecten voor prijzen en prijsvragen.

Wie zijn wij?
Inbo is één van de grootste architectenbureaus in Nederland. Met ruim 230 collega’s creëren we omgevingen waar mensen prettig met elkaar samenleven en samenwerken: Van een buurtschool in Friesland tot circulaire huurwoningen op Strijp-S in Eindhoven, van gemeentehuizen tot innovatieve zorgomgevingen en van universiteitsgebouwen tot groene woontorens. Onze gebouwen maken de leefomgeving gezonder, leuker en mooier.
Samenwerking en teamgevoel liggen aan de basis van de kwaliteit van ons werk en ons succes. We maken veel ruimte voor talentontwikkeling, bijvoorbeeld met onze InboAcademie. En we leren ook van elkaar tijdens InboCafé, lunchpresentaties, werkbezoeken en door middel van intervisie.

Wat bieden wij?
Een werkplek in Amsterdam (24-40 uur per week) in ons enthousiaste Communicatie / Business Development team met afwisselend werk. Soms werk je ook op onze andere vestigingen in Rotterdam, Eindhoven, Heerenveen en Amersfoort.

Herken jij jezelf?
Sta je te trappelen om jouw kennis en ambitie in te zetten voor ons bureau? Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je motivatie en beknopte cv vóór 24 februari naar hr@inbo.com.

Wil je meer weten, bel dan met Janneke van der Poel (0615873433).

Meer informatie / More information