Startende bouwkundige Amsterdam

Inbo zoekt een:

Inbo is een multidisciplinair architectenbureau met meer dan 200 creatieve medewerkers. In diverse teams maken we de dagelijkse leefomgeving mooier. Ons team in Amsterdam zoekt startende bouwkundigen / BIM modelleurs.
Onze bouwkundigen vormen de schakel tussen architect en aannemer. Zij maken plannen zo mooi mogelijk haalbaar en uitvoerbaar. Onze klanten komen naar ons omdat ze weten dat wij onze processen slim organiseren en omdat de kwaliteit van onze BIM modellen en tekeningen hoog is. Wij zijn teamplayers, we denken in oplossingen en laten graag zien hoe het beter kan.

Wie ben jij?
Jij vertaalt de visie en schetsen van de architect in een realiseerbare bouwtekening met de nodige details. Je bent accuraat en nauwkeurig. We vinden het belangrijk dat je kennis hebt van alle verschillende fases van het proces (schetsontwerp t/m de detailleringen van de werktekeningen). Tijdens de realisatie van het project is er voortdurende terugkoppeling om eventuele fouten tijdens de bouw direct op te lossen.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde bouwkunde opleiding
  • Één jaar werkervaring is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bouwkundig inzicht
  • Kennis van Revit, BIM en Solibri

De functie is voor 32-40 uur per week op ons kantoor in Amsterdam.

Over Inbo:
We vinden het ontwikkelen van talent belangrijk en dat geven we veel ruimte, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar, tijdens InboCafé, werkbezoeken en intervisie. Samenwerken en teamgevoel garanderen onze hoge kwaliteit en ons succes. Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen. Een goede balans tussen werk en privé is daarbij belangrijk. Door deze aanpak werken we al 56 jaar aan een grote aantal projecten met veel diversiteit.

Meer informatie / More information