Tendermanager

Architectenbureau De Twee Snoeken zoekt een:

We zoeken een coördinator en organisator voor onze acquisitie, prijsvragen en tenders. Interesse in architectuur, bevlogenheid, nauwkeurigheid en schrijfvaardigheid zijn essentieel voor deze functie. Binnen ons bureau is succes gebaseerd op (integrale) samenwerking en collegialiteit. Je werkt nauw samen met het ontwerpteam en het communicatieteam. Ben jij stressbestendig, ambitieus en veelzijdig en ga jij samen met het team voor de winst, dan willen we je graag ontmoeten!

Ervaring: minimaal 3 jaar relevante ervaring.
Competenties: kennis van en interesse voor bouwkunde en architectuur, schrijfvaardigheid, teamspeler, creatief, gestructureerd en procesmatig in het werk, sterke coördinerende en enthousiasmerende vaardigheden.
Opleiding: hbo werk- en denkniveau
Aantal uren: 24–32 uur per week
Startdatum: per direct, in overleg

Reageren: stuur een e-mail met je cv, portfolio en motivatie naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Kaasjager (projectmanager) of Henk van Evert (manager HRM) via 073 614 04 07

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf, waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Je maakt deel uit van een ambitieus en hecht team in een energieke en creatieve werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de cao voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook uitstekend.

Wat jij gaat doen
Je bent coördinator voor prijsvragen en (Europese) aanbestedingen. Je volgt de (aanbestedings)markt, analyseert de vraag en beoordeelt de haalbaarheid en maakt samen met het acquisitieteam een weloverwogen beslissing. Met het projectteam, dat bestaat uit (interieur)architecten en projectleiders zorg je voor een inhoudelijk sterk en goed onderbouwd plan van aanpak en kom je tot een winnende inschrijving. Je bewerkt aantekeningen en ideeën van ontwerpers daarbij tot heldere en overtuigende teksten. Jouw bijdrage is zowel inhoudelijk als procedureel, bijvoorbeeld in de vorm van het kritisch bevragen van ontwerpers of het screenen van aanbestedingsplatformen op zoek naar kansen. Je draagt zorg voor een onderscheidende en zorgvuldige indiening.

Wie we zijn en wat we doen
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architectenbureau en een softwareontwikkelaar. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, grafisch vormgevers en ICT’ers. De medewerkers van De Twee Snoeken zijn enthousiast en gedreven. Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille. Zo renoveerden we onder andere Stadhuis Amsterdam en Stadskantoor ’s-Hertogenbosch. Eerder hebben we de nieuwbouw ontworpen voor het belevingskantoor van Appèl langs de A2 bij ’s-Hertogenbosch en de uitbreiding van het Museum Jan Cunen in Oss. Onze software voor de bouw ontwikkelen we onder de namen BouwConnect en WoonConnect. De softwaresuite van BouwConnect omvat een BIM-Bibliotheek, BIM-software en webapplicaties. WoonConnect is een ICT-innovatie op het gebied van klantgericht bouwen, woningdigitalisering en wijkinnovatie.

Meer informatie / More information