Woningbouwspecialist / architect

SVP architectuur en stedenbouw zoekt een:

Houd je van vernieuwende architectuurprojecten, vind je het leuk om te puzzelen op plattegronden en woningtypes en te ontwerpen op het raakvlak van architectuur en stedenbouw? Wil je werken aan vooruitstrevende projecten, die we uitwerken van het eerste idee, tot en met realisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

SVP is:
Een team van ongeveer veertig creatievelingen; architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen, waarvoor integraal ontwerpen tussen de schaalniveaus van architectuur en stedenbouw centraal staat. Wij hechten waarde aan een prettige werksfeer en samenwerken vinden wij vanzelfsprekend. Dit doen wij met collega’s, opdrachtgevers en toekomstige gebruikers van onze ontwerpen. Connecting at every scale is niet voor niets onze slogan. Wij houden van complexiteit. Het biedt kansen om verder te kijken dan het geijkte en oplossingen aan te bieden waar anderen dat niet lukt.

SVP zoekt:

  • Je bent afgestudeerd aan de TU of Academie van Bouwkunst
  • Ongeveer 5 – 10 jaar werkervaring in het vakgebied en met name woningbouw
  • Ervaring met Archicad, SketchUp, Adobe en Office-pakket
  • Je kunt situaties op verschillende schaalniveaus snel en goed analyseren
  • Je beheerst de Nederlandse taal en kunt gemakkelijk communiceren
  • Uiteraard ben je creatief en heb je een pro-actieve houding
  • Je bloeit op als je werkt in teamverband, maar kunt ook heel goed je eigen boontjes doppen
  • Het is een pré als je ervaring en affiniteit hebt met stedenbouw

SVP biedt:
Een fijne werkomgeving met een mooie mix aan goed gehumeurde en talentvolle collega’s. Je werkt in wisselende teams aan binnen- en buitenlandse projecten, prijsvragen en studies. Ons voormalig patronaatsgebouw ligt tegen het centrum van Amersfoort aan op loopafstand van het station. De arbeidsvoorwaarden en beloning zijn conform de architecten cao. Doorgroeimogelijkheden heb je altijd in eigen hand en zijn binnen handbereik.

Enthousiast?
Herken je jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan je motivatie inclusief CV en beknopt portfolio naar info@svp-svp.nl ter attentie van Liz van de Berg. Val jij op tussen de aanmeldingen? Dan nodigen wij jou uit voor een goed gesprek.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.