Ervaren stedenbouwkundig ontwerper

SVP architectuur en stedenbouw zoekt een:

Ben je goed in conceptueel denken, een echte creatieve ontwerper en kun je een team motiveren en aansturen? Dan is SVP op zoek naar jou!

SVP is:
Een team van ongeveer veertig creatievelingen; architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen, waarvoor integraal ontwerpen tussen de schaalniveaus van architectuur en stedenbouw centraal staat. Wij hechten waarde aan een prettige werksfeer en samenwerken vinden wij vanzelfsprekend. Dit doen wij met collega’s, opdrachtgevers en toekomstige gebruikers van onze ontwerpen. Connecting at every scale is niet voor niets onze slogan. Wij houden van complexiteit. Het biedt kansen om verder te kijken dan het geijkte en oplossingen aan te bieden waar anderen dat niet lukt.

SVP zoekt:

  • je bent afgestudeerd aan de TU of de Academie van Bouwkunst
  • je hebt minimaal 7 jaar werkervaring in het vakgebied
  • je hebt ervaring met VectorWorks, SketchUp en Adobe pakketten
  • uiteraard ben je creatief en heb je een pro-actieve houding
  • je beheerst de Nederlandse taal en kan goed communiceren
  • in teamverband bloei je op, maar je kunt ook heel goed je eigen boontjes doppen
  • je kunt situaties op verschillende schaalniveaus snel en goed analyseren
  • ruimtelijke concepten weet je overtuigend neer te zetten

SVP biedt:
Een fijne werkomgeving met een mooie mix aan goed gehumeurde en talentvolle collega’s. Ons historische pand ligt in het centrum van Amersfoort, niet ver van het station. De arbeidsvoorwaarden en beloning zijn conform cao architectenbureaus. Je kunt werken in wisselende teams aan binnen-en buitenlandse projecten, prijsvragen en studies. Doorgroeimogelijkheden heb je altijd in eigen hand en zijn binnen handbereik.

Herken je jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV en beknopt portfolio naar info@svp-svp.nl ter attentie Liz van de Berg. Val jij op tussen de aanmeldingen? Dan nodigen wij jou uit voor een goed gesprek