Stagiair Stedenbouw & Landschap

Rijnboutt zoekt een:

Ben je ambitieus, enthousiast en leergierig? En ben je op zoek naar een inspirerende stage bij een multidisciplinair bureau? Dan is Rijnboutt de aangewezen plek voor jou! Per september 2020 hebben wij een stageplek bij ons team Stedenbouw & Landschap beschikbaar.

Wat we vragen
Je volgt een bachelor of master in de richting Stedenbouwkunde of Landschapsarchitectuur en bent gedurende je stage geregistreerd bij deze opleiding;
Gevoel en inzicht voor ontwerpen, conceptueel denkvermogen en ervaring in het maken van studiemodellen (zowel fysiek als digitaal);
Je bent in staat je werk op een professionele manier te presenteren;
Ervaring met ontwerpprogramma’s zoals Vectorworks (voorkeur), Indesign, Illustrator en Photoshop;
Je bent bij voorkeur 6 maanden beschikbaar.

Onze bijdrage aan jou
Wij zijn allemaal bevlogen vakmensen. Altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en ambachtelijke hoogstandjes. De meest bijzondere ontdekkingen delen we met elkaar in de Rijnboutt Academy. Zo groeit onze kennis moeiteloos door. En wordt onze blik op de wereld steeds completer.
Je krijg 80 zeer talentvolle collega’s. Je werkplek is een prachtig gebouw in de Amsterdams houthavens, met uitzicht over het IJ. En je eet iedere dag een verse lunch. Je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast geworden over ons bijzondere bureau?
Solliciteer dan via : https://jobs.rijnboutt.nl/stage-stedenbouw-landschap/nl
We ontvangen graag een beknopt CV, je motivatie en een portfolio. Voor meer informatie, ga naar www.rijnboutt.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Door te solliciteren ga je akkoord met het bewaren van je persoonsgegevens.

Meer informatie / More information