Ervaren Engineer | 3D Modelleur

De Zwarte Hond zoekt een:

De Zwarte Hond is een ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Vanuit Groningen, Rotterdam en Keulen ontwerpen we met veel plezier projecten die gekarakteriseerd worden door een verrassende vanzelfsprekendheid. We zijn volledig toegewijd aan onze ontwerpen, en nemen ook de verantwoordelijkheid voor de realisatie. Het eindproduct moet net zo ambitieus en mooi zijn als de eerste ideeën die we ter tafel brengen.

Recente projecten van De Zwarte Hond zijn: Park Paviljoen Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Otterlo, Cultuurgebouw Zinder in Tiel en Noorderhuis in Noordeloos. Momenteel werken we onder meer aan Kunstenpand ‘Hart van Zuid’, Station Assen en het nieuwe hart van Wilhelmsburg in Hamburg (DE).

Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij gedreven ervaren Engineers | 3D Modelleurs

Onze opdrachtgevers hebben hoge verwachtingen van De Zwarte Hond, die keer op keer een aansprekend en vernieuwend ontwerp neer wil zetten. Achter de schermen wordt er door ons team keihard gewerkt om de ambities en verwachtingen vorm te geven. Als ervaren Engineer | 3D Modelleur speel jij hierin een essentiële rol, waarbij je je liefde voor detail tot uiting kunt brengen. Onder leiding van een projectleider en architect bestaan je werkzaamheden met name uit het uitzoeken, uittekenen en detailleren van projecten.

Onze toekomstige ervaren Engineer | 3D Modelleur is een betrokken collega met:
· een afgeronde opleiding HBO-bouwkunde
· minimaal 5 jaar relevante werkervaring
· talent, ambitie, leergierigheid en enthousiasme
· grote affiniteit met techniek, architectuur en bijzondere detaillering
· enige ervaring met bouwkundige detaillering, bouwregelgeving en bouwbegeleiding
· sterke communicatieve vaardigheden (assertief en initiatiefrijk)
· kennis van Archicad
· goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Dit bieden wij jou:
· een dynamische en creatieve werkomgeving
· betrokken collega’s en een professioneel en ambitieus team
· marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling conform CAO
· veel mogelijkheden om eigen initiatieven te ontplooien en jezelf verder te ontwikkelen

Is deze functie als ervaren Engineer | 3D Modelleur bij De Zwarte Hond precies de juiste volgende stap voor jou? Dan horen we graag van je!

Omschrijf in je brief (max 1 A4) waarom je voldoet en stuur deze met een beknopte CV en portfolio (alles in PDF) voor 1 juni 2020 naar Leonie van der Veen (jobs@dezwartehond.nl).

Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan contact op met Fedde Karst van Kooij (Hoofd Techniek) via fkooij@dezwartehond.nl of 050 – 313 40 05.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information