ervaren landschapsarchitect

DELVA Landscape Architecture / Urbanism zoekt een:

DELVA is zoek naar een enthousiaste, getalenteerde en ervaren landschapsarchitect voor minimaal 32 uur per week.

DELVA Landscape Architecture | Urbanism is een dynamisch bureau gespecialiseerd in landschapsarchitectuur, stedenbouw en onderzoek. DELVA is opgericht in 2008 en bestaat uit een jong team van 22 ontwerpers, landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. In onze inspirerende studio in het centrum van Amsterdam werken we aan gevarieerde en uitdagende opgaven en concepten, gericht op het creëren en ontwikkelen van interessante leefomgevingen. Hierbij leggen we ons toe op het vormgeven van fijne plekken voor mens, plant en dier. Actuele kwesties zoals klimaatadaptatie en biodiversiteit nemen een belangrijke plek in ons denk- en werkproces.

Wat zoeken wij? Als ervaren landschapsarchitect bij DELVA werk je graag in een team en bezit je daarnaast een hoge mate van zelfstandigheid. Je bent een fantastisch ontwerper met gedegen technische kennis en bent in staat alle fases van een project taf te ronden. Ook beschik je over de nodige plantenkennis. Je kan mensen aansturen en een team inspireren. Je bent zorgvuldig, hebt uitstekende communicatievaardigheden en bent goed in staat contacten met opdrachtgevers en uitvoerders te onderhouden. Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in het creëren van gedegen ontwerpen. En je bent in staat deze op een inspirerende manier te presenteren. Je beschikt over een bachelor landschapsontwerp of een master landschapsarchitectuur. Je hebt een goede beheersing van verschillende tekenprogramma’s waaronder Autocad, 3d en Adobe Illustrator. Voor deze functie zijn we op zoek naar een Nederlandssprekende collega met een goede beheersing van het Engels.

Wat kunnen wij je bieden? Bij DELVA krijg je de kans jezelf te ontwikkelen binnen het vak door middel van het realiseren van mooie, uitdagende en diverse projecten, en eventueel door te groeien naar de functie van projectleider. Dit alles binnen een bijzondere werkomgeving met gedreven collega’s. Naast een competitief salaris, verzorgen we elke middag een gezonde gezamenlijke lunch en wekelijks een borrel met het team. We organiseren zomer- en kerstfeestjes en een jaarlijkse bureauexcursie om bijzondere projecten in het buitenland te bezoeken.

Geïnteresseerd? Stuur je cv met portfolio naar jobs@delva.la. Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sander van den Bosch via 020-2209078

Meer informatie / More information