Stedenbouwkundige / landschapsontwerper

DELVA Landscape Architects / Urbanism zoekt een:

DELVA is op zoek naar een getalenteerde, ervaren landschapsontwerper / stedenbouwkundige voor minimaal 32 uur per week.

DELVA Landscape Architecture | Urbanism is een dynamisch bureau gespecialiseerd in landschapsarchitectuur, stedenbouw en onderzoek. DELVA is opgericht in 2008 en bestaat uit een jong team van 22 ontwerpers, (landschaps-)architecten en stedenbouwkundigen. In onze inspirerende studio in het centrum van Amsterdam werken we aan gevarieerde en uitdagende opgaven en concepten, gericht op het creëren en ontwikkelen van interessante leefomgevingen. Hierbij leggen we ons toe op het vormgeven van fijne plekken voor mens, plant en dier. Actuele kwesties zoals klimaatadaptatie en biodiversiteit nemen een belangrijke plek in ons denk- en werkproces.

Wie zoeken wij? Een enthousiaste talentvolle ontwerper met een afgeronde bachelor in de Landschapsarchitectuur of Stedenbouw of vergelijkbaar met minimaal 3 jaar ervaring en affiniteit voor ontwerp van de openbare ruimte in stedelijke en landschappelijke context. Je hebt een open houding, zowel binnen het team als naar de opdrachtgever(s) toe, met een grote mate van nieuwsgierigheid om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken binnen een project. Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar je kunt ook goed een opdracht zelfstandig uitvoeren. Computerprogramma’s waaronder Autocad, 3D (Sketch up) en Adobe Illustrator zijn geen probleem voor je en je weet hoe je een project kan vormgeven / presenteren. Beheersing van Rhino en QGIS is een pre. Wij zijn op zoek naar een Nederlandssprekende collega met een goede beheersing van het Engels.

Wat kunnen wij je bieden? Bij DELVA krijg je de kans jezelf te ontwikkelen binnen het vak, door middel van het realiseren van mooie, uitdagende en diverse projecten. Dit alles binnen een bijzondere werkomgeving met gedreven collega’s. Naast een competitief salaris, verzorgen we elke middag een gezonde gezamenlijke lunch en wekelijks een borrel met het team. We organiseren zomer- en kerstfeestjes en een jaarlijkse bureauexcursie om bijzondere projecten in het buitenland te bezoeken.

Geïnteresseerd? Stuur je cv met portfolio naar jobs@delva.la. Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rogier Hendriks via 020-2209078.

Meer informatie / More information