procesexpert

architectenbureau cepezed zoekt een:

architectenbureau cepezed ontwikkelt, ontwerpt en realiseert al sinds 1973 gebouwen die zowel modern als tijdloos zijn. Het bureau heeft een brede portefeuille, die zich uitstrekt van gebouwen voor wonen en werken tot projecten voor zorg en ontspannen. cepezed bestaat inmiddels uit ruim 80 mensen en groeit nog altijd. We bieden veelzijdige banen binnen een creatieve, dynamische en samenwerkingsgerichte bedrijfscultuur met veel ruimte voor groei en ontplooiing.

Binnen cepezed zijn we op zoek naar een proces expert die onze drie partners proactief adviseert en uitdaagt op het optimaliseren van de processen van onze projecten, het onderliggende offerteproces en de administratie ervan.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met:

  • aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, idealiter in de architectuur of een gelieerde omgeving;
  • afgeronde relevante opleiding HBO/WO;
  • affiniteit met automatisering van processen en projectadministratie. Ervaring met Afas is hierin een pre;
  • goede communicatieve vaardigheden – zowel schriftelijk en mondeling – in het Nederlands en Engels;
  • een hands on werkmentaliteit.

Wij bieden:

  • een zelf vorm te geven uitdaging waarbij je zichtbaar waarde kunt toevoegen aan cepezed;
  • een dynamische, professionele en creatieve werkomgeving met leuke collega’s;
  • sparringspartners die je uitdagen om samen tot het beste resultaat te komen;
  • salaris op basis van kennis en ervaring.

Je bent diegene waarbij alles samenkomt als het gaat om het continue beoordelen van de financiële en procesmatige voortgang van onze projecten en je vormt daarmee een belangrijk sparringpartner voor de directie. Van jou wordt verwacht dat je op basis van deze beoordelingen de risico’s en kansen benoemt en bureaubrede voorstellen doet ter continue verbetering van de processen en de bijbehorende projectadministratie. Daarbij ben jij ook diegene die dit implementeert en delen ervan zelf uitvoert.

Het verloop en het verbeteren van de zakelijke en financiële kant van onze projecten borg je in nauwe samenwerking met de verschillende projectleiders. Je toetst en ondersteunt hen in het helder opzetten, documenteren en opvolgen van de contractuele randvoorwaarden; waaronder ook het tijdig factureren. Hierbij werk je eveneens samen met de financieel medewerkers van het bureau en het TECK-team; zij zijn bureaubreed het bouwkundig expertteam.

Ook het offerteproces is onderdeel van je functie. Binnen de lopende projecten stellen de projectleiders zelf offertes op richting hun opdrachtgevers. Daarin heb jij een adviserende en (eind)controlerende rol en is het aan jou om het proces, de documentatie en de vastlegging ervan steeds beter te maken en te bewaken.
De offertes die gaan over het nieuwe trajecten en aanbestedingen, stel jij op, in overleg met logische collega’s als de tendermanager, de partners en je collega’s van het TECK team. Ook binnenkomende contracten/ontwerpovereenkomsten loop je na. Indien nodig kun je juridische expertise inhuren, maar bij voorkeur heb je genoeg juridische achtergrond om het merendeel zelf te beoordelen.

We werken zoveel mogelijk via ons softwarepakket van Afas en verwachten dan ook van jou dat je dit pakket zo goed mogelijk voor cepezed laat werken.

Overkoepelend borg je deze processen als bewaker van het kwaliteitsmanagementsysteem, want cepezed is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Dit is dankzij onze gemeenschappelijke visie op continue verbeteren en de implementatie ervan in ons dagelijks werk. Juist door in jouw taak de dagelijks procesgang te verbinden aan de management review van ons kwaliteitsmanagement systeem wordt de continue verbetering gewaarborgd.

Zie je een mooie uitdaging in het verder ontwikkelen en implementeren van dit expertisegebied binnen een organisatie met gepassioneerde, zelfstandige professionals? En ben je een procesdenker, uitdager en samenwerker?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via sollicitaties@cepezed.nl

Meer informatie / More information