stagiair(e) interieur

architectenbureau cepezed zoekt een:

cepezedinterieur is de interieurontwerpafdeling van architectenbureau cepezed. De ontwerpen van cepezedinterieur volgen evenals de gebouwen van cepezed een conceptuele en analytische benadering met een helder, functioneel en doelmatig eindresultaat. De interieurafdeling voegt een extra laag toe aan het architectenbureau en zijn projecten en maakt een ge├»ntegreerd ontwerp waarbij atmosfeer, beleving en ‘verzachting’ belangrijke kernpunten zijn. Ook werkt de afdeling zelfstandig aan eigen opgaven. Projecten zijn van verschillende aard en omvang en bevinden zich in het binnen- en buitenland.

Op dit moment is er binnen cepezedinterieur plaats voor een stagiair(e). Als stagiair(e) zal je direct samenwerken met ons team. Wanneer je je aangesproken voelt om onderstaande werkzaamheden op je te nemen en past binnen het geschetste profiel, dan horen we graag van je.

Als volwaardig teamlid zal je, afhankelijk van het project en de projectfasen, werkzaam zijn met:
meedenken over ontwerpconcepten
ondersteunen bij deelstudies en -ontwerpen
maken van visualisaties en presentaties
uitzoeken van onder meer producten en materialen
ondersteunen bij algemene bureauwerkzaamheden

Profiel:
bezig met een opleiding tot Bachelor of Master aan een Nederlandse kunstacademie richting interieurarchitectuur, ruimtelijke ontwerpen of gelijkwaardig
affiniteit met de ontwerpen van cepezedinterieur
beheersing van Photoshop, InDesign, SketchUp, AutoCad en MS Office. Revit is een pre
beschikbaar gedurende een periode van vijf / zes maanden
de Nederlandse taal vaardig
Stuur je CV, portfolio en motivatiebrief naar sollicitaties@cepezed.nl (sollicitaties zonder portfolio worden niet in behandeling genomen).

Meer informatie / More information