Bouwkundig tekenaar

Mulderblauw zoekt een:

De functie
Om ons diverse team uit te breiden zijn wij op zoek naar een enthousiaste tekenaar met vijf jaar relevante werkervaring en kennis van Revit en/of ArchiCAD. Je hebt sterke affiniteit met de technische kant van ontwerpen en je werkt graag aan een grote diversiteit aan ontwerpopgaven. Wij zijn op zoek naar iemand die snel kan schakelen en de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst.

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Werken bij Mulderblauw
Mulderblauw is een middelgroot architectenbureau gevestigd in Leidschendam. Wij zijn werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw, (zorg)woningbouw en interieurontwerp. Momenteel werken we aan diverse ontwerpen voor kantoren, distributiecentra, datacenters, woningbouwprojecten, zorgwoningen, interieurs en een aanzienlijk aantal hotels in Nederland en andere delen van Europa. Mulderblauw hecht veel waarde aan teamspirit en we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Samen lunchen en een gedreven potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda.

Word jij een Mulderblauwer?
Stuur een mail met je CV en motivatie o.v.v. ‘sollicitatie vacature bouwkundig tekenaar’ naar sollicitatie@mulderblauw.nl. Voor vragen mag je ons altijd contact met ons opnemen via 071 – 517 73 11.

Contactpersoon: Esther Boef

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information