Projectleider

Mulderblauw zoekt een:

De functie
Ter verrijking van ons diverse team zoeken wij een gedreven projectleider met minimaal vijf jaar ervaring, bij voorkeur in grote, complexe utiliteitsbouw. Als projectleider behoud je overzicht binnen een of meerere projecten en stuur je andere bouwkundig tekenaars aan. Wij zijn op zoek naar iemand die vloeiend Nederlands spreekt en de ambitie heeft om de ervaring als projectleider uit te bouwen.

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Werken bij Mulderblauw
Mulderblauw is een middelgroot architectenbureau gevestigd in Leidschendam. Wij zijn werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw, (zorg)woningbouw en interieurontwerp. Momenteel werken we aan diverse ontwerpen voor kantoren, distributiecentra, datacenters, woningbouwprojecten, zorgwoningen, interieurs en een aanzienlijk aantal hotels in Nederland en andere delen van Europa. Mulderblauw hecht veel waarde aan een open karakter van het team en we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Samen lunchen en een gedreven potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda.

Word jij een Mulderblauwer?
Stuur een mail met je CV en motivatie o.v.v. ‘sollicitatie vacature projectleider’ naar sollicitatie@mulderblauw.nl. Voor vragen mag je ons altijd contact met ons opnemen via 071 – 517 73 11.

Contactpersoon: Esther Boef

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information