Architect

WillemsenU zoekt een:

Je bent veelzijdig geïnteresseerd, hebt sterk ruimtelijke inzicht en een conceptuele denkwijze, affiniteit met visualiseren en presenteren en je voelt je verantwoordelijk voor de maakbaarheid van het ontwerp. Je werkt vanaf een vroeg stadium van het project samen met technische ontwerpers en externe adviseurs. Kennis van SketchUp, Archicad en Adobe software is een pré.

We verwachten van jou een innovatieve grondhouding, technische kennis, goede beheersing van de Nederlandse taal, meerjarige ervaring in het ontwerpen en uitwerken van plannen en een goede communicatie met opdrachtgevers, adviseurs en collega’s. Dat je graag verantwoordelijk bent en in teamverband werkt, spreekt voor zich.

Wij geven jou ruimte voor zelfstandigheid zodat jij jouw enthousiasme, creativiteit en talenten kunt ontplooien.

Past dit bij jou? Stuur dan voor 10 juli je cv met een omschrijving van jouw vaardigheden en motivatie naar info@willemsenu.nl

Wij zijn een jong en ambitieus architectenbureau dat toch al ruim 30 jaar bestaat. Gevestigd in een door onszelf ontworpen houten kantoorgebouw, werken wij vanuit deze inspirerende plek tussen de bomen aan een breed portefeuille met een grote diversiteit aan projecten en schaalniveaus in de sectoren wonen, leren, werken, verzorgen en stedenbouw. Jij gaat werken bij een bedrijf met een toekomstgerichte visie, waar de mens en zijn milieu in het middelpunt staan.

Meer informatie / More information