Technisch/bouwkundig architect

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE zoekt een:

Heb jij een diploma HBO/ WO Bouwkunde? Heb je +/- 3 jaar werkervaring bij een kleinschalig architectenbureau en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Wij zijn per direct op zoek naar een junior bouwkundig/ technisch architect ter ondersteuning van onze architecten – projectleiders.

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE is een groeiend architectenbureau in Den Haag. Wij ontwerpen prachtige projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, transformatie en restauratie. Onze opdrachtgevers zijn grote particulieren, ontwikkelaars, overheden en het bedrijfsleven. Het team van medewerkers binnen ons bureau bestaat uit architecten, tekenaars en bouwkundigen. Zij werken onderling veelvuldig samen en onderhouden, ook met externe adviseurs, intensieve contacten.

Ter ondersteuning van onze projectleiders zoeken wij iemand met een diploma HBO/WO Bouwkunde of vergelijkbaar, die rond de 3 jaar werkervaring heeft opgedaan bij een kleinschalig architectenbureau. Wij vragen specifiek om deze werkervaring, omdat wij op zoek zijn naar een allrounder. Ons kantoor heeft een middelgrote omvang en onze architecten – projectleiders begeleiden klanten gedurende het gehele proces van ontwerp tot uitvoering. Het is daarom belangrijk dat je, om projectleiders goed te kunnen ondersteunen, in je eerdere werk van alle verschillende fases van dit proces kennis hebt genomen.

In jouw functie word je de rechterhand van ons ontwerpteam. Je denkt en werkt mee in zowel het ontwerp als bij de uitwerking van de details. Belangrijk in die rol is dat je in staat bent om schetsen en mondelinge aanwijzingen te vertalen naar (technische) tekeningen en modellen. Behulpzaam hierbij zijn een zekere mate van kennis van materialen en detaillering. Goed en snel kunnen werken met programma’s als AutoCAd, MS-office en 3D programma’s als SketchUp en Adobe zijn een voorwaarde. Daarbij is het belangrijk dat je nauwkeurig bent, oog hebt voor detail en beschikt over een goede feeling met architectuur en dit kunt vertalen in mooie ontwerpen. Goede sociale vaardigheden, zowel intern als extern, zijn daarbij een must, net als een proactieve en open werkhouding. Ons team van werknemers is een bonte mix van nationaliteiten. Je bent dus ook van harte welkom als je niet vloeiend Nederlands spreekt. Een goede basiskennis van de Nederlandse taal is echter wel belangrijk. Je krijgt Nederlandstalige correspondentie en je moet technische informatie in het Nederlands uit kunnen zoeken.

Wij bieden je een fulltime baan en een marktconform salaris volgens de cao voor architectenbureaus. Binnen STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE werken wij met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Ons team kent een goede balans van junior- en seniormedewerkers en er is voor een ieder ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan voor 10 juli je sollicitatie met CV en portfolio naar Marikke van Vliet
(vanvliet@svdba.nl)

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Hier wordt niet op gereageerd.