projectleider/architect

JAM* architecten zoekt een:

Wij zoeken een allround projectleider/architect voor brede inzet binnen onze gevarieerde en groeiende portefeuille. We werken veel op het snijvlak van architectuur, stedenbouw en infrastructuur, maar maken momenteel ook een ouderwets bestek voor het interieur van een kantoorvilla.

Binnen ons team van (internationale) ontwerpers, help je het overzicht bewaren over de projecten en bewaak je de kwaliteit en de planning. Je draagt zorg voor de communicatie, intern en extern, zodat iedereen weet wat hij of zij moet doen en mails tijdig worden beantwoord. Daarnaast werk je als ontwerper mee aan de projecten die extra inzet vragen. Ervaring met projecten op grote schaal is daarbij een aanbeveling.

Communicatief ben je zeer vaardig (binnen ons team en naar buiten), je bent een teamspeler, hebt bewezen ontwerpkwaliteit (TU of AvB achtergrond) en bent bedreven met Autocad, SketchUp en Adobe software. Genoeg ervaring om meteen productief te zijn, met ruimte om te groeien tot de rots in de branding binnen ons bureau.

We zoeken nadrukkelijk een vloeiend Nederlands sprekende (en schrijvende) kandidaat. Het betreft een dienstverband (geen freelance, we willen commitment aangaan) en het is een groot voordeel als je op fietsafstand van ons bureau woont.

Denk jij dat je de kandidaat bent om ons team te komen versterken, stuur dan een mail met je motivatie en wat voorbeelden van je eerdere werk aan Jeroen Mensink via jm@jamarchitecten.nl