Talentvolle enthousiaste ontwerp stagiair

Inbo zoekt een:

Wat ga je doen?
Ben jij die student die geïnteresseerd is in projecten die er echt toe doen? Van woonhuis en utiliteitsgebouw tot een uniek CPO-plan? Heb je al eens aan Inbo gedacht? Bij Inbo ontwerp je namelijk mee aan publieke en stedelijke opgaven met bijzondere aandacht voor Social Impact en Circulariteit.

Wie ben jij en wat neem je mee?
Jij bent een enthousiaste nieuwsgierige stagiair die ons komt ondersteunen in het ontwerpteam. Je durft door te vragen en vindt het leuk om te werken in een jong en dynamisch team.

Verder herken jij je hierin:

  • Je studeert HBO bouwkunde afstudeerrichting architectuur of TU Architectuur
  •  Je bent leergierig, enthousiast en werkt graag samen in een hecht team
  • Je hebt grote interesse in diversiteit in projecten
  • Je neemt initiatief en bent communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlands taal
  • Je woont op bereisbare afstand tot Heerenveen
  • Je bent vanaf augustus/september 2020, minimaal 4 maanden beschikbaar voor 32-40 uur per week

Wat bieden we je?
We bieden een interessante stageplek met stagevergoeding. We werken binnen het team aan zeer diverse en aansprekende opgaven en bieden verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?
Inbo is een (interieur)architecten- en ingenieursbureau. Wij werken in verschillende kleine groepen/teams vol passie aan het mooier maken van onze dagelijkse leefomgeving. We vinden het ontwikkelen van talent belangrijk en daar geven we veel ruimte aan. Dat doen we via onze InboAcademie en door van elkaar te leren (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Samenwerken en teamgevoel zijn een groot onderdeel van onze hoge kwaliteit en dus van ons succes. De mensen die bij Inbo werken krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen.

Het team Heerenveen bestaat uit 18 personen. Onze kantoortuin zorgt voor een open karakter en een informele sfeer. Het team Heerenveen is een hecht team met korte lijnen tussen de architecten, bouwkundige en partner van het kantoor.

Interesse?
Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22

Op ons kantoor houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en werken wij op gepaste afstand wanneer er op kantoor gewerkt wordt.

Meer informatie / More information