Bouwkundige BIM modelleurs

Inbo zoekt een:

Wat ga je doen?
Je vertaalt de visie en schetsen van de architect in een realiseerbare bouwtekening, voorzien van alle benodigde details. Je hebt kennis van alle verschillende fases van het proces: schetsontwerp t/m de detailleringen van de werktekeningen. Samen met jouw team werk je in integrale slimme 3D modellen. Tijdens de realisatie van het project geef je terugkoppeling om eventuele fouten gedurende de bouw direct op te lossen. Je gaat accuraat en nauwkeurig te werk.

Wie ben jij en wat neem je mee?
Je bent ervaren in het uitwerken van technische projecten. Je bent een teamplayer en communicatief vaardig. Je kunt goed zelfstandig werken en durft beslissingen te nemen. Je bent een belangrijke schakel in het proces, want met jouw inbreng zorg je ervoor dat het totale plaatje klopt. Verder herken jij je hierin:

  • Een afgeronde bouwkunde opleiding
  • Werkervaring in een soortgelijke functie (2-3 jaar)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Bouwkundig inzicht
  • Kennis van Revit, BIM en Solibri
    Wat bieden wij je?
    Een functie voor 32-40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in onze uitdagende projecten en de InboAcademie. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amsterdam als vaste uitvalsbasis.

Wie zijn wij?
Inbo is een (interieur)architecten- en ingenieursbureau. Wij werken in verschillende kleine groepen/teams vol passie aan het mooier maken van onze dagelijkse leefomgeving. We vinden het ontwikkelen van talent belangrijk en daar geven we veel ruimte aan. Dat doen we via onze InboAcademie en door van elkaar te leren (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Samenwerken en teamgevoel zijn een groot onderdeel van onze hoge kwaliteit en dus van ons succes. De mensen die bij Inbo werken krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen.
Sinds maart 2020 hebben wij onze intrek genomen in het pand in Amersfoort. In dit pand werken we met een bouwkundig team en onze staf diensten samen. Daarnaast blijven we in nauw contact met de collega’s van onze andere kantoren.

Interesse?
Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22

Uiteraard houden wij ons op kantoor aan de richtlijnen van het RIVM en werken wij op gepaste afstand.

Meer informatie / More information