BIM modelleur

OTH Architecten zoekt een:

OTH architecten is een multidisciplinair ontwerpbureau voor architectuur en interieurarchitectuur, gevestigd in Amsterdam. Met een team van ongeveer 25 hooggekwalificeerde architecten, interieurarchitecten en bouwkundigen werken we aan inspirerende opgaven voor gevarieerde opdrachtgevers als bedrijven, overheden, musea, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en particulieren. Met name de laatste jaren hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve zorg- en werkplekconcepten en duurzame interieurs en gebouwen. Daarnaast heeft het bureau een ruime ervaring met de renovatie en transformatie van bestaande, vaak historische of monumentale gebouwen.

Vanwege een uitbreiding van onze portefeuille is OTH per direct op zoek naar een ervaren en zelfstandige BIM modelleur (Revit) voor 40 uur

Vaardigheden:

  • je hebt bij voorkeur minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie en affiniteit met interieurarchitectuur
  • je bent zeer bedreven in het bouwkundig modeleren binnen Revit
  • je hebt ervaring en kennis met de BIM werkmethodiek
  • je bent gewend in teams te werken en overlegt indien nodig met opdrachtgevers of andere partijen om tot het best mogelijke resultaat te komen
  • je bent pro-actief, zelfstandig en helpt met jouw inzichten het bureau een stap vooruit
  • je hebt oog voor detail, maar verliest ook de planning niet uit het oog
  • je bent stressbestendig en gewend aan meerdere projecten tegelijk te werken
  • je beheerst de Nederlandse taal

Bij OTH werk je o.a. aan grootschalige projecten waarbij eisen vanuit de opdrachtgever in het model verwerkt dienen te worden. Heb je ervaring met opdrachten vanuit het Rijksvastgoedbedrijf en de daarbij gestelde BIM specificaties (RBS) en ben je bekend met het schrijven van BIM-protocollen dan is dat een pre.

Werkzaamheden:
Bouwkundig-en interieur modelleren in Revit. Uitwerken en tekenen van details. Coördineren van het BIM-proces in samenspraak met de aannemer/opdrachtgever.

Wij bieden:
Een functie voor 40 uur per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in onze uitdagende projecten. Bij OTH werk je in een dynamische en creatieve werkomgeving samen met een ambitieus team bestaande uit architecten, interieurarchitecten en bouwkundigen. Je krijgt een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen (inhoudelijke) ontwikkeling.

Herken je je in het profiel, dan ontvangen we graag je motivatie met uitgebreid CV voor vrijdag 10 juli 2020 digitaal via sollicitatie@oth.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Linda Hoogerman.