Bouwkundig BIM-modelleur

CroonenBuro5 zoekt een:

Beschik jij over een sterk ontwikkeld ruimtelijk en bouwkundig inzicht? En wil jij dit talent inzetten voor mooie projecten? Dan ben je als bouwkundig BIM-modelleur op de juiste plek bij CroonenBuro5.

Dit is jouw uitdaging
Voor onze vestiging in Maastricht zoeken wij een enthousiaste bouwkundig BIM-modelleur met affiniteit voor architectuur. Je bent een professional met minimaal drie jaar ervaring. Als ervaren REVIT-tekenaar ben je in staat zelfstandig een ontwerp uit te werken naar een 3D-model en/of BIM-model. Ook zorg je voor een goede afstemming van het ontwerp met externe partijen. Je werkt zelfstandig aan projecten, maar weet hierbij als geen ander de verbinding te leggen tussen projectteam en opdrachtgever. Als BIM-modelleur kom je bij CroonenBuro5 terecht in een inspirerende omgeving waarin continu interactie is tussen stedenbouw, landschapsarchitectuur en bouwkunde. Van woningbouw tot industriƫle projecten: dit vertaalt zich in een grote variƫteit aan projecten en opdrachtgevers.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar mensen met ambitie en passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goed en aantoonbaar ruimtelijk en bouwkundig inzicht;
  • Ervaring met seriematige woningbouwprojecten;
  • Kennis van bouwbesluit en regelgeving;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met Autodesk Revit + toepassing van BIM;
  • Bekend met BIM open standaarden en objectbibliotheken;
  • Een assertieve, initiatiefrijke houding;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring in het vervaardigen van visualisaties is een pre.

Werken bij CroonenBuro5
Bij CroonenBuro5 geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we belangrijk. Met cursussen en trainingen stellen we je in staat om je kennis en vaardigheden te vergroten. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. CroonenBuro5 kent een informele bedrijfscultuur.

CroonenBuro5
CroonenBuro5 is een internationaal opererend ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en landschap. Wij maken veelzijdige plannen en ontwerpen op verschillende schaalniveaus; van structuurvisie tot individuele ontwerpen. Wij begeven ons op het snijvlak van landschap, stedenbouw en architectuur. Oog voor de omgeving, historisch perspectief en positieve belevingswaarde van de gebruikers: ze zijn ons vertrekpunt om de kwaliteit van de ruimte en de dagelijkse leefomgeving van mensen te verbeteren. CroonenBuro5 is sinds 2011 een dochteronderneming van ingenieurs- en adviesbureau Antea Group.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Richt je sollicitatie aan: recruitment@croonenburo5.com

Je kunt solliciteren tot en met 1 september 2020.

Meer informatie:
Neem contact op met Herre Plantinga, Herre.Plantinga@croonenburo5.com

Meer informatie / More information